Vervolg op Wolfenstein: The New Order lijkt in de maak

Wolfenstein maakte vorig jaar met Wolfenstein: The New Order een keiharde terugkeer en dat bleek wel uit onze review. Ook de uitbreiding die dit jaar verscheen, The Old Blood, schoot lekker weg en het lijkt er nu op dat er een vervolg op The New Order in ontwikkeling is.

Alicja Bachleda-Curuś, een Pools-Mexicaanse actrice die de stem van Anya Oliwa in Wolfenstein: The New Order vertolkte, heeft zich versproken in een interview. Ze sprak met de Poolse televisiezender TVN waarin ze meldde dat ze aan een game werkt, en aan het eerste deel heeft ze al meegewerkt. Nu zijn ze bezig met een tweede deel dat over twee jaar moet verschijnen.

I’m working on a video game, first part of which I have already made. Now we’re making a second one, which will take two more years. I played this game as a child. I was very happy when I got to the point where I could shoot Hitler.
Ze gaf toe dat ze de gamefranchise al speelde toen ze klein was. Bachleda-Curuś werd blij als de scène verscheen waarin ze Hitler neer kon schieten. Dit lijkt heel erg op Wolfenstein en als we op haar naam zoeken, heeft ze aan geen enkele andere game gewerkt.

En hoewel ontwikkelaar MachineGames en uitgever Bethesda nog niets hebben uitgelaten over een mogelijke sequel op The New Order, lijkt het dat we binnenkort misschien wel iets te horen krijgen. Het zou geen slechte zet zijn na het succes van de meest recente Wolfenstein.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Ik hoop echt dat er een vervolg komt heb me met de new order prima vermaakt en de dlc ook nog eens.
  Was echt een top game om te spelen lekker lomp zoals vroeger.

 2.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Cool vooruitzicht

 3.   
  TheNerdNL's avatar

  zal mij wel super vet lijken

 4.   
  mmx's avatar

  Zo dat is goed nieuws zeg ik vind deze game nog steeds fantastisch 🙂

 5.   
  Ippon99's avatar

  nice

 6.   
  casper23's avatar

  VOnd beide delen siuper, laatste deel ook! ik kijk uit naar meer

 7.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Moet de dlc nog kopen, maar de main game was zoo erg vet 😀