DreamWorks komt toch met vijfde Shrek

Shrek: Forever After stamt inmiddels alweer uit 2010 en daarmee leek de franchise tot een einde te zijn gekomen. DreamWorks Animation liet echter in een interview met Fox Business Network weten dat ze nog niet klaar zijn met Shrek. Er gaat dus mogelijk een vijfde film komen.

“We laten de franchise voorlopig even met rust, maar ik denk dat je er wel vanuit mag gaan dat er een volgend hoofdstuk komt in de Shrek-serie. We zijn dus nog niet klaar met hem en ook hij heeft zeker nog wat te bieden.”
Dat is was Jeffrey Katzenberg, CEO bij DreamWorks Animation, liet weten. Alle vier de Shrek-film brachten bij elkaar ruim 2,9 miljard dollar en met de spin-off Puss in Boots erbij komt de totale opbrengst op zo’n 3,5 mlljard dollar.

De vijfde Shrek-film laat echter voorlopig nog wel even op zich wachten, DreamWorks Animation heeft voor de komende drie jaar al steeds drie films gepland. Dit jaar zijn dat Mr. Peabody & Sherman (vanaf vandaag in de bioscoop), How to Train Your Dragon 2 (juli) en Home (decemer).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren