Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes in augustus gratis met Xbox Live Gold

Major Nelson heeft alvast bekendgemaakt welke games Xbox Live Gold-leden volgende maand kunnen verwachten. Xbox One-gamers met Gold kunnen de gehele maand augustus Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes gratis aan hun gamecollectie toevoegen. Vanaf 16 augustus tot 15 september is de zombie-survivalgame How to Survive: Storm Warning Edition gratis te downloaden.

Voor Xbox 360-gamers staat augustus in het teken van de Metro-serie. Van 1 tot en met 15 augustus is Metro 2033 gratis beschikbaar en van 16 tot en met 31 augustus is Metro: Last Light kosteloos binnen te halen.

  1.   
    Basman01's avatar

    ze zijn weer goed bezig. mooie games zijn dit 8)

  2.   
    gamepower's avatar

    das eens een mooie titel om gratis te nemen…heb altijd getwijfeld of ik deze ging aanschaffen…. maar for free ja hoor laat maar komen 😉

  3.   
    D_Dog's avatar

    DE game die ik MOET downloaden. Kopen wilde ik hem iig al zeker niet gezien de verhalen over de speeltijd.

  4.   
    DaxPg's avatar

    D_Dog schreef, "DE game die ik MOET downloaden. Kopen wilde ik hem iig al zeker niet gezien de verhalen over de speeltijd."

    De speeltijd is lang zat! Ja de story mission kun je binnen een uur of anderhalf wel uitspelen. Sneller zelfs. Maar je hebt nog een hele berg aan extra missies die net zo leuk en uitdagen zijn. En als je alles in een missie wilt ontdekken kun je er zoveel tijd insteken als je maar wilt! Verder is het echt een leuke game. Zou hem zeker downloaden straks.