Actrices staan in de rij voor rol in nieuwe Ghostbusters-film

Laatst was er al een bericht over de mogelijkheid van Rebel Wilson in de nieuwe Ghostbusters film. Zij zou in gesprek zijn met regisseur Paul Feig. Zelf grapte ze wel dat het alleen maar gesprekken waren en dat nog niks zeker was, aangezien er nog geen script is.

Maar nu is er door de Sony hack uitgekomen welke actrices maar al te graag een rol zouden willen spelen in de film. Het zijn ook zeker niet de minste namen. Jennifer Lawrence, Emma Stone, Melissa McCarthy, Lizzy Caplan en Amy Schumer hebben allemaal interesse getoond voor de nieuwe film.

Er gingen al eerder verhalen rond over dat Emma Stone was gevraagd voor de film, maar dat ze het had afgewezen. Nu lijkt het dus toch dat ze weer interesse heeft getoond voor de film. De grootste verassing op de lijst is toch wel Jennifer Lawrence. Ze heeft tot nu toe nog niet echt in een komedie gespeeld (alhoewel ze zelf Silver Linings Playbook als een echte komedie ziet). Maar als je erover nadenkt is ze perfect voor in de film, al helemaal als haar personage gewoon zoals haar word.

Er werd ook al over Melissa McCarthy gezegd dat ze in de film zou gaan spelen, aangezien Paul Feig graag met dezelfde actrices werkt. Lizzy Caplan is toch ook wel een verassing, maar zal zeker wel een goede keuze zijn. Amy Schumer is zelf ook al een comédienne. Haar tv-show is ook behoorlijk grappig dus zij zou ook een hele goede keuze kunnen zijn voor de nieuwe film. Ook gaan er al geruchten rond dat Ryan Gosling misschien wel de rol gaat spelen van de love-interest.

Tevens is er onlangs ook uitgelekt dat Channing Tatum graag met Chris Pratt een all-male reboot wil gaan maken van de Ghosbusters. Dit zijn dan wel alleen gesprekken die Channing heeft gehad met de Russo’s (Captain America: The Winter Soldier). En Chris Pratt was zelf ook nog niet bij de gesprekken dus waarschijnlijk wist hij het zelf ook nog niet.

Al met al zijn het verassende en toch wel enthousiaste namen die in de film zouden willen spelen. Wat vinden jullie van deze namen en wie zou er ook nog een goede keuze zijn om in de film te spelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren