Een lagere verkoopprijs voor Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Uitgever Konami heeft er een bericht uit gedaan dat het bedrijf de verkoopprijs van Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes verlaagt. De game zal dus bij de release met een lager prijskaartje in de winkels liggen. Voorheen zou de next-gen versie van Ground Zeroes 39,99 euro gaan kosten en de current-gen versie 29,99 euro.

..aims to provide as many people as possible an opportunity to experience Kojima Productions’ new FOX Engine and the first installment in the two-part MGS5 experience.
Beide versies zijn met tien euro verlaagd, dus de fysieke en digitale PlayStation 4-versies (en later voor Xbox One) zullen 29,99 euro gaan kosten, alsook de fysieke PlayStation 3- en Xbox 360-versies. Voor digitale exemplaren van de current-gen versies zul je 19,99 euro gaan betalen.

Konami zegt dat ze dit doen om een zo breed mogelijke doelgroep te bereiken en dat ze zoveel mogelijk mensen de ervaringen van het eerste deel van Metal Gear Solid 5 willen laten beleven. Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes ligt vanaf 20 maart in de winkels voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Moi! 😮 Voor die prijs heb je best een korte game en dat laatste wist ik al.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Klinkt nog aantrekkelijk, hoewel ik Ground Zeroes überhaupt al graag wil spelen. De prijsverlaging kan echter meerdere kanten op: of ze spreken de waarheid over de bredere doelgroep, of de kwaliteit is lager, dan zijn games vaak goedkoper, of de game is inderdaad vrij kort, terwijl dit laatste hier en daar is tegengesproken.