Cast The Fantastic Four bekend gemaakt

Het is een lange tijd stil geweest rondom de reboot van The Fantastic Four, maar vandaag komt 20th Century Fox met ‘fantastic’ nieuws! Ze hebben namelijk vier hoofdrolspelers gecast die samen The Fantastic Four zullen vormen. We gaan ze hieronder even aan je voorstellen.


We beginnen aan de linkerkant: Miles Teller. Hij zal Reed Richards (Mr. Fantastic) gaan spelen. Teller zullen de meeste van jullie nog wel kennen uit Project X en 21 & Over, maar hij is ook te zien in That Awkward Moment. Deze film draait momenteel in de bioscoop.

De volgende is Kate Mara, zij zal de rol van Sue Storm (The Invisible Woman) op zich gaan nemen. Mara zal jullie waarschijnlijk iets minder bekend in de oren klinken maar toch heeft zij in aardig wat grotere films gespeeld. Zo had ze onder meer een klein rolletje in Iron Man 2 als U.S. Marshal en schittert ze later dit jaar naast Johnny Depp in Transcendence.

Michael B. Jordan zal de rol van Johnny Storm (The Human Torch) gaan vertolken. Ook hem kennen we uit het momenteel in de bioscoop draaiende That Awkward Moment, maar is ook bekend van zijn rollen in Chronicle en het eerder dit jaar verschenen Fruitvale Station.

Als laatste heeft 20th Century Fox Jamie Bell gekozen voor de rol van Ben Grimm (The Thing). Vermoedelijk zal hier veel motion-capture aan te pas komen. Bell was te zien in King Kong in 2005 maar heeft daarna weinig bijzonders gedaan. Op een klein rolletje in Man on a Ledge na.

Hopelijk hebben jullie nu een goed beeld van de acteurs die The Fantastic Four gaan spelen. Denken jullie dat 20th Century Fox de juiste namen heeft gekozen? Of hadden jullie liever andere acteurs gezien? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren