The Last of Us richting PlayStation 4 met GOTY-editie?

HD-remakes kennen we. Vooral PlayStation 2-games die een upgrade kregen op de PlayStation 3 was een populair iets. Nu gaan ook langzaam PlayStation 3-titels richting de PlayStation 4, wat we al hebben kunnen meemaken met Tomb Raider: Definitive Edition.

Sorry for dropping this bomb:

Similar to Tomb Raider ND will do the same with TLOU.
The Last of Us GOTY Edition for the PS4.
Release Date: around July 2014.

Een bezoeker van het PlayStation Forum meldt nu dat ook Naughty Dog voor deze keuze gaat en deze zomer, rond juli, zou dus The Last of Us richting de PlayStation 4 komen. Er gaan al langer geruchten dat het spel naar de nieuwe console van Sony komt, maar deze uitspraak heeft een extra ‘bevestiging’.
Source?
If I name him, somebody at Sony will lose his job.
Bezoeker Lordidude zegt namelijk dat hij de naam van zijn bron niet mag noemen, omdat iemand van Sony dan zijn of haar baan verliest. Heftig! Komt The Last of Us volgens jullie naar de PlayStation 4?

 1.   
  Andrevantoever's avatar

  Zou wel heel vet zijn, heb hem helaas nog nooit gespeeld maar door de goeie reacties op de ps3 over de game wil ik hem sws wel gaan halen voor de ps4 🙂

 2.   
  Daan's avatar

  Speel hem momenteel op me PS3. Nadeel is wel dat ik de game, ondanks dat het me best interesseert, aan de kant leg aangezien het redelijk traag is.

  Desalniettemin is het echt een plaatje voor het oog. Ik ben benieuwd hoe goed hij er op de PlayStation 4 uit zal zien.

 3.   
  assassin_MKA's avatar

  JAAAAA !!!!!

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Zou wel fijn zijn. Ik heb het namelijk nog niet veel gespeeld. Heb het spel zelf niet, maar een vriend wel. Dan kan ik het voor mijn PS4 halen.

 5.   
  Leon's avatar

  Elke reden om deze topper nogmaals te spelen, is een goede. Zeker wanneer die reden zich bevindt op de PlayStation 4 🙂

 6.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Het zou me niet verbazen als de game inderdaad naar de PS4 zou komen, maar dit riekt om eerlijk te zijn toch ook wel een klein beetje naar uitmelkerij; de game in een lekkerder zittend jasje nogmaals uitbrengen om te kunnen cashen.

  Ik ben stiekem wel benieuwd hoe The Last of Us er in next-gen formaat uit gaat zien, want op de PS3 keek ik zo nu en dan al mijn ogen uit.

  En Daan, hoe kun je die game nu traag noemen? Ik vind het juist tof, elke encounter heeft nu ook daadwerkelijk impact, i.p.v. dat je van de ene enemy battle de andere inrolt. Suspense is een niet te onderschatten element. Ook de karakterontwikkeling komt door de rustpunten juist uitstekend uit de verf 🙂

 7.   
  smokey1971's avatar

  dat zou mooi wezen heb hem gespeeld op de ps3 erg mooie game