Release Uncharted 4 in 2014 onwaarschijnlijk

Nadat ontwikkelaar Naughty Dog eind vorig jaar een teaser van Uncharted 4 vrijgaf, verwachtten (lees: hoopten) veel gamers dat we in 2014 al met de game aan de slag kunnen. Helaas is dit helemaal niet zo zeker, want volgens Naughty Dog is het onwaarschijnlijk dat Uncharted 4 dit jaar nog verschijnt.

Toen aan community-woordvoerder Eric Monacelli werd gevraagd of we dit jaar Uncharted 4 of een GOTY-editie van The Last of Us kunnen verwachten, antwoordde hij kortweg:

Ha. Doubtful.
Monacelli liet tevens weten dat Left Behind de enige verhaalgedreven DLC voor The Last of Us zal zijn. Kortom: het lijkt een mager jaartje te worden voor fans van Naughty Dog.

 1.   
  assassin_MKA's avatar

  Dat was wel te verwachten.

 2.   
  fdennis's avatar

  Damn gaan we überhaupt nog wel 10 volwaardige ps4 games krijgen dan dit jaar? Echt bijna alles word maar uitgesteld of stond al later in de planning.

 3.   
  jamrex007's avatar

  Ik had het ook wel verwacht. Naugthy Dog brengt meestal om de 2 jaar een spel uit. Vorig jaar was the Last Of Us uitgekomen en dat dan Uncharted 4 opeens in 2014 uitkomt is wel heel snel. ik denk dat die Oktober 2015 uitkomt.