Marvel-games verdwijnen van Steam, PlayStation Store en Xbox Games Store

Afgelopen zondag was Deadpool nog in de aanbieding tijdens de Steam Holiday Sale, maar dat was zo’n beetje het laatste wat we van de game hebben gezien. Verschillende Marvel-titels van Activision zijn namelijk verwijderd van Steam, de PlayStation Store en de Xbox Games Store.

Het gaat hier om Deadpool, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men Destiny en X-Men Origins: Wolverine. Activision heeft via Facebook bevestigd dat de spellen verwijderd zijn en niet meer terug zullen komen, maar het bedrijf gaf hiervoor geen reden.

Zou de overeenkomst tussen Activision en Marvel ten einde zijn gekomen? Dat lijkt in dit het geval het meest logisch, al kun je je afvragen waarom Activision in zo’n geval Deadpool (een game die slechts zeven maanden in de winkels heeft gelegen) heeft uitgebracht. We hopen jullie snel meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

 1.   
  MisterMDW's avatar

  Jammer een spidermangame had ik nog wel leuk gevonden om voor een prikkie aan te schaffen…

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Dit is weer het nadeel van zoiets als steam, op de schijfje heb je een spel altijd.
  Bij een online store kan het verwijderd worden, je centen zijn dan weg.

 3.   
  3333/3333's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Dit is weer het nadeel van zoiets als steam, op de schijfje heb je een spel altijd.
  Bij een online store kan het verwijderd worden, je centen zijn dan weg."

  Je kunt de game niet meer kopen, maar als je hem hebt gekocht blijft die voor altijd aan je account gekoppeld. Net als dat een game uit een normale winkel wordt gehaald.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  E Rommel schreef, "

  ”Carlos0_0″ schreef, "Dit is weer het nadeel van zoiets als steam, op de schijfje heb je een spel altijd.
  Bij een online store kan het verwijderd worden, je centen zijn dan weg."

  Je kunt de game niet meer kopen, maar als je hem hebt gekocht blijft die voor altijd aan je account gekoppeld. Net als dat een game uit een normale winkel wordt gehaald. "

  Als een game uit steam wordt gehaald lijkt me niet dat bestaande mensen hem nog kunne gebruiken, ik kan het mis hebben heb het zelf nog niet mee gemaakt.

 5.   
  Hbjr's avatar

  Jammer. Wilde hem nog kopen 🙁