Ryan Reynolds bevestigt komst van Deadpool 3

Hold on to your chimichangas, want de malle molen rondom een derde Deadpool-film is volgens Mr. Pool zelve in volle gang. Iedereen die vreesde dat Disney’s acquisitie van Fox het einde van de “Merc with a mouth” zou worden, kan dus met een gerust gevoel het nieuwe jaar in.

Gedurende een ultra-kerstig interview met Kelly Rippa en Ryan Seacrest – die aan de andere kant van de plas een talkshow genaamd LIVE with Kelly and Ryan hosten – opperde de andere Ryan de woorden waar iedere Deadpool-fan de Kerstman dit jaar tot in den treuren voor heeft lastiggevallen. Wederom gekleed in zijn fokking lelijke kersttrui die je je ergste vijand nog niet cadeau doet, legde Reynolds uit dat het hele team met het derde deel bezig is en dat Marvel Studios inmiddels ook aan boord is.

Helaas is er voor de rest nog helemaal niks bekend rondom de derde installatie in de Deadpool-filmreeks. Wie gaat ‘m deze keer regisseren? God weet. Wie wordt Reynolds’ tegenhanger? Ehmmm… Zal Wolverine eindelijk eens in levende lijve Deadpool op z’n nummer komen zetten. Yes please! Het zal helaas voorlopig allemaal nog een mysterie blijven.

Over een releasedatum is daarbij ook nog niks gezegd, maar we mogen er allemaal vanuit gaan dat de totale procedure eerder in de buurt van het tweede deel komt dan die van het eerste, welke ruim tien jaar op zich heeft laten wachten.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Misschien ben ik de zuurpruim nu hoor. Maar is moviesnet terug? Of is dit een verdwaald nieuwsbericht over een film welke weinig met videogames te maken heeft?

  Heb deadpool nooit leuk gewonden eigenlijk. Breekt leuk de vierde muur, maar met een flinterdun verhaal blijft het in mijn ogen populaire pulp. Reynolds doet het leuk, en de special effects zijn allerminst aardig te noemen, maar daar is het ook wel mee gezegd.

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @BozeBever: gezien Gamersnet in het verleden ook heeft bericht over de films van Deadpool, zag ik er geen kwaad in om dat nu ook te doen. Ik zit zelf nog niet lang genoeg bij de club om te weten hoe de structuur qua film/gameverslaggeving vroeger in elkaar zat, maar het feit dat ik nieuws over vorige films terugvond tijdens het zoeken in de backlog, deed mij dit artikel pennen.

 3.   
  Anoniem-577332970's avatar

  En wat heeft dit te maken met games?

 4.   
  Anoniem-821489128's avatar

  @Patrick Meurs: Mogen jullie met meer films/series doen. Vind dat dat wel prima hoor!

 5.   
  DB Ries's avatar

  Dit soort berichten niet weglaten hoor.

 6.   
  Mike Gevers's avatar

  @BozeBever: Dit soort berichten krijgen we nou nooit op nieuwtjes over The Witcher op Netflix, terwijl die serie toch écht vooral op de boeken is gebaseerd en slechts zijdelings met de games te maken heeft. Waarom is dat precies anders?

 7.   
  mmx's avatar

  De films op zich vind ik niks. Maar dit idee van films vind ik best verfrissend het breek de sleur m a w goed gedaan Patrick. Zet maar meer nieuwe films/series zijn ook interessant .

 8.   
  DB Ries's avatar

  Wel is er gesproken over de boeken van Metro

 9.   
  BozeBever's avatar

  @Patrick Meurs: Snap ik Patrick. Denk dat het voor gamersnet echter handiger is om als schoenmaker bij je leest te blijven.

  Sonic film, snap ik want gamepersonage. Klein artikel over de witcher-serie, snap ik want het gros kent de games. Hetzelfde gaat op voor de metro-serie, maar deadpool is een comic, een film en ok… Er is een halfbakken game verschenen… Maar daar is het niet bekend mee geworden.

  Lekker links laten liggen dat deadpool imo.