Deadpool komt in november naar de PlayStation 4 en Xbox One

Deadpool, de vuilbekkende anti-held, zal na zijn bezoek aan de PlayStation 3 en de Xbox 360 in 2013, ook de huidige generatie consoles met een bezoek gaan vereren. Dit is nieuws dat de Amerikaanse retailer Gamestop naar buiten bracht via Twitter. Het betreft hier geen nieuwe game, maar een opgepoetste versie die voor een enigszins gereduceerd bedrag te koop zal zijn vanaf 17 november.

De vraagprijs is 49,99 dollar, een prijs die wij vermoedelijk één op één in euro’s mogen verwachten. Mocht je Deadpool nog willen spelen, en geen console in je bezit hebben, dan is de Steam-versie een overweging waard.

 1.   
  djonnieboy97's avatar

  YES!!!! hier zat ik echt op te wachten 😀

 2.   
  Sa.'s avatar

  Was toen der tijd een super vermakelijke game waar de 4e muur vaak op geniale wijze verbroken werd. Maar het was geen grafisch spectakel. Ik zie dus ook niet het nut in om hem op de nieuwe consoles te spelen, ik zou em liever via Backwards Compatibility zien voor de One.

 3.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  oke rustig….. OMG HYPE !!!

 4.   
  mmx's avatar

  Ik ken deze game niet maar ik denk dat ik toch deze in de gaten hou 🙄

 5.   
  23tygo's avatar

  Was een leuke game voor de paar uurtjes dat de game duurde. Hij was wel erg kort had meer verwacht dat hij 20 dollar zou gaan kosten.

 6.   
  Bram_M99's avatar

  Wel eens van gehoord maar nog nooit gespeeld, ben benieuwd