GN Lunchtip: Is dit de beste fanfilm van 2013?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Om het jaar af te sluiten willen we jullie laten genieten van twintig minuten puur goud. Deze Tomb Raider fan film is namelijk enorm knap gemaakt en heeft een zeer mooie Lara Croft in de hoofdrol. Is dit misschien de beste fan film gebaseerd op een game van 2013? Laat je in de comments horen als je een betere suggestie hebt.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Laat dan snel een berichtje achter op ons forum. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Kung Fury!

Eet smakelijk!

  1.   
    3333/3333's avatar

    Dat is een flinke productie geweest zo te zien, het resultaat mag er wezen!

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Zeer sterk vooral die monoloog in het begin! de piano begeleiding doet het hem 😉

  3.   
    Supermario's avatar

    Die jonge dame (Cassandra Ebner) hoofdrolspeler,is geen beginneling in de film industrie.Net zoals de rest in de film en de makers van dit filmpje.

    En de maker van deze film Trevor Addie is dus geen kleine in dit vak,Zijn bekendste werken Rise of the Planet of the Apes (2011) – X-Men: The Last Stand (2006) – 2012 (2009).Dus zo fanbase is dit filmpje dus niet veel professionele zitten er achter

  4.   
    krakekou's avatar

    echt hele vette fanmovie