Stem ook op de MoviesNET Movie Awards!

De GamersNET Game Awards zijn al sinds 2009 een begrip op onze mooie site, maar onze kleine broer MoviesNET heeft nu ook zijn eigen awards! De MoviesNET Movie Awards! Het principe is hetzelfde als op GN, grote prijzenpakketten, waar je kans op maakt als je stemt op je favoriete film van 2013! Schroom dus niet en…

Stem op de beste film van 2013!

Veel succes!

  1.   
    ronineter's avatar

    Ik zou gerust stemmen as ik niet elke keer dat ik een hokje op moviesnet aanvink de gehele pagina naar boven scrollt!

  2.   
    jamrex007's avatar

    ronineter schreef, "Ik zou gerust stemmen as ik niet elke keer dat ik een hokje op moviesnet aanvink de gehele pagina naar boven scrollt!"

    Ik heb hetzelfde probleem.

  3.   
    djTheHague's avatar

    jamrex007″][quote=”ronineter schreef, "Ik zou gerust stemmen as ik niet elke keer dat ik een hokje op moviesnet aanvink de gehele pagina naar boven scrollt!"

    Ik heb hetzelfde probleem.[/quote]
    De bug is gefixed mensen! Jullie kunnen weer stemmen!

  4.   
    fdennis's avatar

    Heel leuk en aardig dat je kunt stemmen maar als je favoriete film er niet bij staat dan word het lastig:P. Ik vond de tofste film Welcome to the punch. Niet iedereen was er even positief over. Maar ik vond het een zeer vermakkelijke film. Het had nog zoveel epischer kunnen worden als ze de laatste 3minuten eruit hadden geknipt en nog een uur door gingen voor de perfecte einde. Dat was het enige minpuntje van de film. Maar dit is net als Gangster Squad en F&F6 de films waarvoor ik naar een bios ga. Ik wil vermaakt worden met actie. Lachen doe ik liever thuis met vrienden en familie en drama films vind ik over het algemeen niks omdat het verhaal dat verteld word te kort is voor een film. Dat zie ik liever in een serie terug.

  5.   
    jkampmeijer's avatar

    Gestemd 8)

  6.   
    ShadyXL's avatar

    Heb lekker gestemd ^^