Joe Danger 1 en 2 komen volgend jaar naar de Vita

Joe Danger 1 en 2 zullen in het tweede kwartaal hun opwachting maken op Sony’s handheld. Deze draagbare versies bevatten dezelfde content als hun grote broers en er worden zelfs “enkele verse verrassingen” aan de mix toegevoegd.

De Britse indie-ontwikkelaar Four Door Lemon zal de port voor zijn rekening nemen. De studio werkt hierbij nauw samen met Hello Games, de ontwikkelaar die de oorspronkelijke PlayStation 3-versies creëerde. Four Door Lemon werd opgericht in 2005 en werkte in het verleden onder andere aan New Star Soccer en Oddworld: Munch’s Oddysee HD.

Joe Danger 2: The Movie is een sidescrolling game, die dankzij zijn kleurrijke, cartooneske graphics meteen in het oog springt. Je kruipt in de huid van stuntman Joe Danger en zult op je motor de meest halsbrekende stunts moeten uithalen. Hierbij baan je je een weg over de gekste parcours, waarbij je wordt beloond voor de trucjes die je onderweg uithaalt op je motor. Hierbij geldt: hoe gevaarlijker de stunt, des te meer punten je krijgt. Reken er dus maar op dat je regelmatig pijnlijke smakken zult maken…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren