GN Lunchtip: Treinverkeer GTA 5 betrouwbaarder dan NS


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

In Nederland ligt het treinverkeer al massaal op zijn gat als er een paar blaadjes op de rails liggen of als de temperatuur het vriespunt nadert. Zo niet in Grand Theft Auto 5, zoals zichtbaar is in het onderstaande filmpje laten de treinen in Rockstars epos zich door niets en niemand afstoppen. Of het nu een paar blaadjes zijn of tien bulldozers, de trein houdt zich keurig aan de dienstregeling. Waren de Nederlandse Spoorwegen maar zo betrouwbaar!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Battlefield 4 Megalodon Easter Egg.

Eet smakelijk!

  1.   
    blackname's avatar

    haha geniaal. Ze hadden het eigenlijks in de tunnel moeten proberen, misschien dat dat zou werken

  2.   
    squidgyboy's avatar

    echt vet… 8)

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Lol, hoe komen mensen erop aan het idee om deze gekke tests uit te proberen. ๐Ÿ˜†

    Probeer de tanks eens heren, ik denk dat je er veel meer kans mee hebt.

  4.   
    Kimixi's avatar

    Je kunt de trein laten stoppen door 5 sticky bombs op de locomotief te gooien en te laten ontploffen ๐Ÿ™‚

  5.   
    bullet0verdose's avatar

    hahaha wow

  6.   
    Bones's avatar

    Als je de NS gaat vergelijken met treintjes in een game, dan is de grip op de realiteit wel zoek. Mischien moet defensie ook maar beter naar shooters kijken, spaart mens en materieel, duh!

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    Bones schreef, "Als je de NS gaat vergelijken met treintjes in een game, dan is de grip op de realiteit wel zoek. Mischien moet defensie ook maar beter naar shooters kijken, spaart mens en materieel, duh!"

    Zoals vrijwel altijd met de lunchtip is dat uiteraard met een grote knipoog geschreven, vooral niet te serieus nemen dus. ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Bones's avatar

    Oke, dat had ik gemist,vergeet mijn reactie dan maar.

  9.   
    Dondonz's avatar

    Haha geniaal. Probeer een nokia op de rails te leggen, lukt sowieso. ๐Ÿ˜›

  10.   
    D_Dog's avatar

    Briljant XD