Handelsmerk Lara Croft: Reflections nu ook vastgelegd voor Europa

Eerder dit jaar dook al het bericht op dat Square Enix het handelsmerk Lara Croft: Reflections had vastgelegd. Destijds was de nieuwste Tomb Raider net enkele weken te koop en dus werd al snel gedacht aan een vorm van DLC. Sinds deze ontdekking is het echter stil gebleven en de kans op DLC voor Tomb Raider lijkt inmiddels vrij klein.

Toch duikt de naam nu wederom op, want Square Enix heeft nogmaals het handelsmerk Lara Croft: Reflections vast laten leggen, en deze keer specifiek voor Europa. De vorige keer betrof het namelijk alleen een handelsmerk voor de Verenigde Staten.

Wordt Reflections de mogelijke PlayStation 4 en Xbox One-port, of is die rol al weggelegd voor de Definitive Edition? Of wordt het een volledig nieuw project rondom lady Croft?

Square Enix heeft al gehint naar een Tomb Raider-onthulling tijdens de VGX op 7 december, dus wie weet horen we dan ook meer over Lara Croft: Reflections.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Hopelijk word het een hele nieuwe tomb raider op de ps4 en next-gen.

 2.   
  ChielB's avatar

  Ik denk dat ze zowel een next-gen port als een geheel nieuwe Tomb Raider in ontwikkeling hebben. Hopelijk wel een ‘volwaardig’ vervolg en geen nieuwe Lara Croft and the guardian of light. 🙂

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Ik denk een nieuwe game, maar ik denk dat het wel net als The Last Guardian wordt vanwege Lara Croft in de titel en geen Tomb Raider. Ik hoop het niet. Ik wil liever een vervolg op Tomb Raider.