Tomb Raider (2013) krijgt native Android-versie voor NVIDIA Shield TV

Ooit de bejubelde reboot van Tomb Raider willen spelen op een stream-apparaat? Het kan sinds kort, met de Android-versie van Tomb Raider (2013), die draait op bijvoorbeeld een high-end mediaconsole als de NVIDIA Shield TV. Controllertje eraan hangen en je bent good to go

De Android-port voor het goed ontvangen avonturenspel werd ontwikkeld door NVIDIA Lightspeed Studios in samenwerking met de originele ontwikkelaar, Crystal Dynamics. Prominente veranderingen zijn saves die in de cloud van Google komen te staan en een maximale resolutie van 720p. Dat houdt echter wel in dat de totale datamassa van deze versie van Tomb Raider slechts 5,5 GB bedraagt. Klein pakketje, flink groot spel.

Tomb Raider voor Android-apparaten kost 13,99 euro in de Google Play Store, en is momenteel relatief exclusief te gebruiken op NVIDIA’s eigen Shield-console. Meer weten over dat vernuftige stukje game-technologie? Bovenstaande aflevering van GamersNET Gear vertelt je alles over onze bevindingen met de NVIDIA Shield TV.

Binnenkort zie je op GamersNET meer content verschijnen over NVIDIA-producten, alsmede een recensie van deze gloednieuwe uitvoering van Tomb Raider.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren