Square Enix hint naar onthulling next-gen Tomb Raider tijdens VGX

Een next-gen versie van Tomb Raider is in aantocht, zoveel is al wel duidelijk, maar formeel is de game nog niet onthuld. Uitgever Square Enix heeft echter een duidelijke hint laten vallen dat we tijdens de Spike TV VGX Awards op 7 december de onthulling kunnen verwachten.

Een woordvoerder van Square Enix zei namelijk het volgende over de geruchten dat de laatste Tomb Raider ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt:

It’s so hard to keep a secret these days! We appreciate all of the enthusiasm, however we don’t have any details to share just yet. That said, we highly recommend you keep an eye on any major gaming events happening in early December.
Eerder dit jaar werd al gesproken over de next-gen Tomb Raider en ook dook onlangs een Tomb Raider Definitive Edition voor de PlayStation 4 op. Na 7 december weten we allicht meer.

 1.   
  Daan's avatar

  Ben benieuwd wat het verschil precies is tussen de current en next-gen versie. 🙂

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Ik gok op alle DLC inbegrepen, hopelijk grafisch nog wat opgepoetst en met geluk ook niet voor de volle prijs.

 3.   
  GamerJaime's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Ik gok op alle DLC inbegrepen, hopelijk grafisch nog wat opgepoetst en met geluk ook niet voor de volle prijs."

  Dat is allemaal wel leuk en aardig maar ik zie daar het nut niet zo van in. Ik hoop dat ze met de aankondiging van een gloednieuw deel komen. Die reboot van vorig jaar was namelijk wel onwijs tof! Ik ben heel benieuwd hoe ze daar op verder gaan.

 4.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Laat ze aub terug naar hun roots gaan met deze serie. De laatste deel vond ik eigenlijk niets en heb hem niet eens uitgespeeld.

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  H4RDSTYLE schreef, "Laat ze aub terug naar hun roots gaan met deze serie. De laatste deel vond ik eigenlijk niets en heb hem niet eens uitgespeeld. "

  Ik mis ook de vorige Tomb Raider de schatten zoeken in de oude tombes enzo, verder vond ik dit deel wel leuk maar anders.