The Heat krijgt een spin-off

The Heat was deze zomer een groot succes. De comedy met Sandra Bullock en Melissa McCarthy in de hoofdrol bracht wereldwijd bijna 230 miljoen dollar op. Bij een hoge opbrengst wordt er vaak al snel gedacht aan een vervolgfilm, maar dit is tot nu toe nog niet het geval bij The Heat.

In plaats van een vervolg, wordt er nu gewerkt aan een spin-off. Deze film zal niet meer gefocust zijn op de twee agentes Ashburn (Sandra Bullock) en Mullins (Melissa McCarthy). Het is tot nu toe ook nog niet bekend of de twee überhaupt in de spin-off zullen terugkeren.

De personages waar het in deze film om zal gaan draaien zijn Beth en Gina, twee excentrieke familieleden van het personage van Melissa McCarthy. Zij kwamen ook voor in een scène van The Heat waar het Bullock moeilijk wordt gemaakt aan de eettafel. Beth en Gina worden weer gespeeld door Jamie Denbo en Jessica Chaffin.

Over het plot is nog niets bekend. Wat we wel al weten, is dat er wordt gewerkt aan een script en dat Paul Feig terugkeert om de spin-off te regisseren. De regisseur deed zelf ook een uitspraak over de twee nieuwe hoofdrolspeelsters:

“Jamie en Jessica zijn twee van de grappigste personen op deze aardbol.” aldus Feig.“Ze namen twee kleine rollen in The Heat, en maakten er personages van die het waard zijn om een film over te maken. Ik kan niet wachten om Beth en Gina op de wereld los te laten. Ren voor jullie leven.”
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren