Blizzard onderzoekt mogelijkheden voor Remote Play PlayStation 4-versie Diablo III

Eén van de, vooral voor PlayStation Vita-eigenaren, interessante features die de PlayStation 4 met zich meebrengt is de uitgebreide Remote Play-ondersteuning. Hiermee wordt het mogelijk om PlayStation 4-games naar je Vita te streamen, zodat je ook op de wc of in bed door kunt blijven gamen. Julie Humphreys, console senior producer voor Diablo III, heeft laten weten dat men bij Blizzard de mogelijkheden onderzoekt om ook de PlayStation 4-versie van Diablo III van remote play te voorzien, een zeer toffe functie aldus Humprheys.

Momenteel is de ontwikkelaar pas in de vroegste fase van dit onderzoek en men wil er uiteraard zeker van zijn dat Diablo III ook op de Vita de gebruiker een goede ervaring weet te bieden:

One of the really cool features that comes built-in with the PS4 is this concept of remote play, so you can stream the gameplay that is happening on the PS4 over to your Vita screen. That is something we are looking into. I would say we are in the earliest stages of looking at that. We want to make sure that it is readable and is a good user experience.
De precieze releasedatum van de PlayStation 4-versie van Diablo III is nog onbekend, al moet de game ergens in 2014 verschijnen. In Nederland verschijnt de PlayStation 4 op 29 november, al kent de console wel de nodige aanvoerproblemen.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Hopelijk komt deze optie in de game.
  Beste zou zijn als ze diablo III op de vita zelf zouden uitbrengen.

 2.   
  JV0472's avatar

  Ondertussen is al bevestigd dat deze functie zijn intrede zal maken in de PS4 versie voor diablo 3; Leuk voor de vita-eigenaars !