Release van de Week: Sonic: Lost World


Een nieuwe week staat altijd weer garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games. Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat Sonic: Lost World. Sonic: Lost World verschijnt vrijdag voor de Wii U en 3DS. Maar ook de volgende games liggen deze week in de winkel:

DatumGamePlatform
18 oktSkylanders Swap ForcePlayStation 3, Xbox 360, Wii, Wii U en 3DS
18 oktAir Conflicts: VietnamPC

Deze week verschijnt Sonic: Lost World voor de Wii U en de 3DS. De game draait weer volledig om de snelle en gekleurde wereld van Sonic. Daarbij komt er een co-op support modus voor twee spelers. In deze mode zul je het spel middels het gebruik van de gamepad van de Wii U kunnen beïnvloeden.

SEGA heeft nogal wat wanproducties op zijn naam staan als het om de rennende blauwe egel gaat. Met Sonic: Lost World lijkt daar een grote verandering in te komen. De platformer heeft namelijk erg veel weg van de Wii-klassieker Super Mario Galaxy. Sonic lijkt eindelijk weer eens voor de homerun te gaan.

Sonic: Lost World ligt vanaf vrijdag in de winkel!

  1.   
    Chi.exe's avatar

    Had inderdaad wat gameplay gezien wat mij wel aan Super Mario Galaxy deed denken. Ik moet zeggen dat ik Sonic Generations erg leuk vond, ondanks wat veel mensen zeggen over Sonic games de afgelopen jaren. Deze lijkt mij ook erg leuk, hoop dat ik hem een keer binnenkort kan halen.

  2.   
    Noice!'s avatar

    Ik ben inmiddels zo enthousiast over die Sonic game dat ik hem meteen bij de launch haal. De trailers en gameplay demo’s zien er geweldig uit en ik geloof er echt in dat dit de beste Sonic game OOIT gaat worden.