Far Cry 4 is in ontwikkeling, aldus componist

Far Cry 4 is in ontwikkeling, zo verklaart tv- en filmcomponist Cliff Martinez. Volgens Martinez is hij bezig met de muziek voor “een videogame genaamd Far Cry 4” en een nieuwe tv-serie van Steven Soderbergh. Na eerdere geruchten is dit het eerste, iets meer concrete nieuws omtrent de opvolger van het succesvolle Far Cry 3.

In het verleden werkte Martinez samen met onder andere de Red Hot Chili Peppers en maakte hij muziek voor de films Drive, Traffic, Contagion, Solaris, Only God Forgives en vele anderen. In 2008 verzorgde hij nummers voor de game Spore.

Ubisoft heeft nog niet officieel bekendgemaakt dat er aan Far Cry 4 wordt gewerkt. Gezien het succes van Far Cry 3 gaat vrijwel iedereen er wel vanuit dat een vierde deel in ontwikkeling is.

 1.   
  Dondonz's avatar

  het zou iniedergeval wel leuk zijn voor op de ps4, ik denk dat ik ‘m dan wel zou kopen. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Thijs.'s avatar

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D

 3.   
  Talska's avatar

  En over een maand is deel 5 in ontwikkeling.

  ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Mooi zo! Inderdaad niet geheel onverwacht maar desalniettemin mooi nieuws! Deel 3 was fantastisch dus ze moeten niet te lang wachten met deel 4!

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hopelijk hebben ze weer een fantastische Bad-Guy zoals Vaas klaar staan.

  Edit door Daan: Spoiler maar even verwijderd. ๐Ÿ™‚

 6.   
  Daan's avatar

  Tof!! ๐Ÿ™‚

  PS: Spoiler in de bovenstaande post maar even verwijderd. Niet zo tof, er zijn mensen die nu pas genieten van de game (met PS Plus) of hem nog moeten spelen. Denk hier aan a.u.b.

 7.   
  mmx's avatar

  Cool mooie titel voor de PS4 .