Far Cry 3: Classic Edition komt naar Xbox One en PlayStation 4

Far Cry 3 is voor velen de beste game in de serie, dus veel mensen zullen blij zijn te horen dat deze game een re-release krijgt in de vorm van een Classic Edition. Deze verschijnt voor Xbox One en PlayStation 4. Aangezien het niet om een remaster gaat, is Far Cry 3: Classic Edition technisch gezien al verkrijgbaar op pc.

Overigens gaat het alleen om de singleplayer-content van Far Cry 3, dus de multiplayer van de game zullen we helaas moeten missen. Mocht je deze game op je current-gen console willen (her)beleven, is het het overwegen waard om de Season Pass voor Far Cry 5 aan te schaffen, aangezien je op die manier vier weken eerder toegang krijgt tot de nieuwe release van het derde deel.

Wanneer Far Cry 3: Classic Edition verschijnt, is nog niet precies bekend, maar wel dat Season Pass-bezitters van Far Cry 5 er vier weken eerder mee aan de slag kunnen. Far Cry 5 verschijnt op 27 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Best wel vet ik heb deel 3 grijs gespeeld, 4 moet ik nog uitspelen maar komt denk ik doordat hij teveel leek op deel 3.

  Deel 5 heb ik enorm zin in.

 2.   
  JaslanNL's avatar

  Far Cry 3 (& Blood Dragon) is voor de huidige bezitters en koopjesjagers tevens ook gewoon backwards compatible op de Xbox One. Happy gaming!