Zien we Vaas uit Far Cry 3 snel weer terug?

Het is een game waar menig gamer met warme gevoelens op terug kijkt: Far Cry 3 uit 2012 met schurk Vaas. Enige tijd geleden heeft de game ook een release gehad op de Xbox One en PlayStation 4, maar voor liefhebbers van gekkie Vaas was dit wellicht niet genoeg. De acteur achter Vaas heeft echter op Reddit laten weten dat ieders favoriete bad guy misschien vrij snel een comeback maakt.

Tijdens de vragenronde op Reddit kwamen er massaal vragen binnen voor acteur Michael Mando. Veel van deze vragen hadden te maken met zijn andere projecten zoals zijn acteerprestaties in Better Call Saul en Orphan Black. Gelukkig waren er ook veel fans aanwezig die vragen hadden over zijn ervaring met Vaas uit Far Cry 3. Tijdens de vraag van een Finse fan deed Mando echter een opvallende uitspraak:

Thank you so much! Vaas is my spirit animal – having co-created that character is something that will always be dear to me. I still get recognized as Vaas, and I still feel the outpouring of love for that character – makes me very happy. Who knows… maybe I will reprise the role very soon? :p Thank you for watching xo

Of Mando ons hier voor het lapje houdt of dat hij werkelijk zijn rol als Vaas weer op gaat pakken is nog totaal onduidelijk. Wij hopen in ieder geval dat we Vaas binnenkort snel weer terug zien!

 1.   
  ChielB's avatar

  Remaster voor de next gen? Far Cry 3 was heerlijk, al kwam dat vooral door de gameplay en tropische setting. Vaas was prima maar ook weer niet zo memorabel.

 2.   
  DB Ries's avatar

  Bloemen heb ik wel al in huis…

 3.   
  mmx's avatar

  Terug zien okay maar geen remaster.