Game van Jane Jensen volgende week onthuld?

Jane Jensen, wie kent haar niet? Wij niet, maar ze is auteur en game designer en heeft onder andere de games Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned (1999) en Agatha Christie: Death on the Nile (2007) ontwikkeld en de titel Moebius staat gepland voor dit jaar. Jensen startte vorig jaar met Kickstarter, niet voor een nieuwe game, maar om geld in te zamelen voor een geheel nieuwe studio.

Hier kwam Jane Jensen’s Pinkerton Road uit voort en ze heeft hiermee dus al Moebius in de maak. Er staat echter nog een game in de wacht en tot nog toe is het nog een mysterie. Jane Jensen weet wel te melden dat haar nieuwe game mogelijk in de week van 8 oktober wordt onthuld.

We have approval from the publisher on a press release and screenshots and are just working on finishing up the website, a first interview, etc.
Ze hebben bij Pinkerton Road de toestemming van de uitgever voor pers releases en screenshots, ze ronden de website af en gaan de eerste interviews tegemoet.

  1.   
    tijn80's avatar

    Gabriel Knight 1 & 2 vond ik wel leuk. 3 vond ik niet zo, met al die gemonteerde filmpjes e.d. Het verhaal was wel weer erg goed. Ben benieuwd wat ze heeft gemaakt.