Films op TV: What Happens in Vegas, The Bounty Hunter en Friends With Benefits

Plan samen met MoviesNET welke films je iedere week op tv ziet! Films op TV-rubriek vertellen we iedere week welke films er op televisie komen en pikt de redactie voor jullie de pareltjes er tussen uit. Ook deze week valt er weer genoeg te zien op tv dus pak je agenda er weer bij en lees mee.

Maandag 9 september

What Happens in Vegas [2008]
Met o.a.: Cameron Diaz, Ashton Kutcher en Queen Latifah
Als de twee vreemden Joy en Jack samen stomdronken worden in Las Vegas en met elkaar in bed belanden, komen ze er de volgende dag achter dat ze getrouwd zijn. Als blijkt dat ze heel veel geld hebben gewonnen, ontstaat er onenigheid over wie het geld mag hebben. Desondanks groeien ze steeds dichter naar elkaar toe.
SBS 6 – 20:30 – Comedy

De Kleine Blonde Dood [1993]
Met o.a.: Antonie Kamerling, Olivier Tuinier en Loes Wouterson
RTL 8 – 20:30 – Drama

Maandag is er helaas geen derde Film op TV.

Dinsdag 10 september

Wedding Crashers [2005]
Met o.a.: Owen Wilson, Vince Vaughn en Rachel McAdams
De overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte plek gevonden om meisjes op te pikken voor een onenightstand: op bruiloften! Onder valse voorwendselen nodigen ze zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes, die allemaal graag een man willen. Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te veroveren, moet John alles uit de kast halen, omdat zij van plan is te trouwen met haar huidige vriend.
Veronica – 20:30 – Romantische Comedy

When in Rome [2010]
Met o.a.: Kristen Bell, Josh Duhamel en Danny DeVito
NET 5 – 20:30 – Romantische Comedy

Good Will Hunting [1997]
Met o.a.: Robin Williams, Matt Damon en Ben Affleck
RTL 8 – 20:30 – Drama

Woensdag 11 september

The Bounty Hunter [2010]
Met o.a.: Jennifer Aniston, Gerard Butler en Gio Perez
Premiejager Milo Boyd krijgt een droomklus aangeboden; hij wordt gevraagd zijn ex-vrouw Nicole op te sporen, die op borgtocht is vrijgelaten en zich niet aan de bijbehorende regels heeft gehouden. Journaliste Nicole is echter een moordzaak op het spoor, dus een makkelijke opdracht wordt het zeker niet voor Milo. Ze belanden samen in hachelijke situaties en zullen moeten samenwerken om er levend uit te komen.
RTL 5 – 20:30 – Actie

Joshua [2007]
Met o.a.: Jacob Kogan, Sam Rockwell en Vera Farmiga
RTL 8 – 20:30 – Drama

Role Models [2008]
Met o.a.: Paul Rudd, Sean William Scott en Elizabeth Banks
RTL 5 – 22:50 – Comedy

Donderdag 12 september

Friends With Benefits [2011]
Met o.a.: Mila Kunis, Justin Timberlake en Patricia Clarkson
Na beiden een rampzalige relatie achter de rug te hebben, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste cliënt Dylan om sekspartners te worden. Ze spreken af dat de ongedwongen seks direct stopt als een van de twee gevoelens voor de ander krijgt. Dit verloopt in het begin zonder problemen, totdat ze verliefd op elkaar worden.
RTL 4 – 20:30 – Comedy

Under the Tuscan Sun [2003]
Met o.a.: Diane Lane, Sandra Oh en Kate Walsh
NET 5 – 20:30 – Romantische Comedy

Muriel’s Wedding [1994]
Met o.a.: Toni Collette, Bill Hunter en Sophie Lee
RTL 8 – 20:30 – Romantische Comedy

Vrijdag 13 september

The Last Airbender [2010]
Met o.a.: Noah Ringer, Nicola Peltz en Jackson Rathbone
De wereld is verdeeld in vier koninkrijken, die allen een element vertegenwoordigen. De enige persoon die de elementen vuur, water, lucht en aarde kan beheersen, en in goede harmonie kan laten samenwerken, is de Avatar. Als de heersende, maar erg jonge, Avatar Aang vermist wordt, ziet de vuurkoning zijn kans en verklaart de oorlog aan de andere koninkrijken. Deze strijd duurt al honderd jaar en de vuurkoning heeft een ieder gevangengezet, die mogelijk de krachten beheerst om de elementen te laten samenwerken. Als Katara en haar broer Sokka een jongen vinden, die vastgevroren zit in een ijslaag, verandert alles. De ingevroren jongen is nog in leven en hij verklaart de vermiste Avatar Aang te zijn. Hij wil de strijd aangaan met vuurkoning Ozai, maar dan moet hij eerst leren hoe hij zijn krachten kan gebruiken om de elementen te kunnen beheersen. Ondertussen ontdekt Ozai dat Aang nog leeft en hij doet er alles aan om te voorkomen dat Aang de controle over de elementen terugpakt.
RTL 5 – 20:30 – Actie

Die Hard with a Vengeance [1995]
Met o.a.: Bruce Willis, Samuel L Jackson en Jeremy Irons
SBS 6 – 20:30 – Actie

The Devil’s Tomb [2009]
Met o.a.: Cuba Gooding Jr, Ray Winstone en Ron Perlman
RTL 7 – 22:00 – Actie

Zaterdag 14 september

Cowboys & Aliens [2011]
Met o.a.: Daniel Craig, Olivia Wilde en Harrison Ford
In 1873 komt Jake Lonergan, die zich niets meer kan herinneren over zijn verleden, terecht in het woestijdstadje ‘Absolution’. De enige aanwijzing over zijn identiteit is een mysterieuze beugel om zijn hand. Jake komt er al snel achter dat het stadje vreemdelingen wantrouwt en niets doet zonder toestemming van Colonel Dolarhyde. Wanneer ze echter aangevallen worden door aliens en de dorpelingen één voor één ontvoerd worden door de buitenaardse wezens lijkt Jake, de vreemdeling die in eerste instantie niet welkom was in het stadje, de enige hoop op redding.
SBS 6 – 20:00 – Western

10.5: Apocalypse [2006]
Met o.a.: Kim Delaney, Beau Bridges en Frank Langella
RTL 7 – 20:00 – Rampen

Repo Men [2010]
Met o.a.: Jude Law, Forest Whitaker en Alicia Braga
Veronica – 22:00 – Actie

Zondag 15 september

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer [2007]
Met o.a.: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans
De Fantastic Four hebben de wereld gered van Dr. Doom en hun krachten geaccepteerd. Alles lijkt goed te gaan, maar dan komt er een bijzondere bezoeker langs. Deze Silver Surfer is een handlanger van Galactus, een gigantisch wezen dat planeten eet. Het is zijn taak de wereld gereed te maken voor de planeten-eter. De Fantastic Four moeten deze nieuwe vijanden stoppen, voordat het te laat is.
RTL 7 – 20:00 – Science-Fiction

Killers [2010]
Met o.a.: Ashton Kutcher, Katherine Heigl en Tom Selleck
NET 5 – 20:00 – Romantiek/Actie

Around the World in 80 Days [2004]
Met o.a.: Jackie Chan, Steve Coogan en Cécile De France
RTL 7 – 21:45 – Actie

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren