Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Video Preview: The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt is misschien wel de mooiste game van de volgende generatie consoles. Richard mocht dat op de Gamescom zelf gaan bekijken.

 1.   
  dmb97's avatar

  Wat een gelul stuur de volgende keer iemand die er iets vanaf weet de witcher is iemand die gemuteerde monsters hoofden afhak hij is zelf gemuteerd en niet de monsters op deze manier komt deze site erg onprofessioneel over peter doe het de volgende keer zelf en laat de broekies maar cod of battlefield doen dat is beter denk ik of iemand die weet waar hij het over heeft.

 2.   
  Tom 2.0's avatar

  ”dmb97″ schreef, "Wat een gelul stuur de volgende keer iemand die er iets vanaf weet de witcher is iemand die gemuteerde monsters hoofden afhak hij is zelf gemuteerd en niet de monsters op deze manier komt deze site erg onprofessioneel over peter doe het de volgende keer zelf en laat de broekies maar cod of battlefield doen dat is beter denk ik of iemand die weet waar hij het over heeft."

  Leon en Richard zijn beide zeer ervaren gamers en reviewers op Gamersnet. Ze geven eerlijk toe the Witcher niet eerder te hebben gespeeld, en ze maken eigenlijk maar één foutje over de franchise. De volgende keer interpunctie gebruiken zal ook helpen als je zelf serieus wilt genomen worden. 😉