Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Crew Gamescom Walkthrough Trailer

In deze trailer van The Crew zien we wat er allemaal mogelijk is in de game op het gebied van het aanpassen van je voertuigen, het samenstellen van je eigen crew en nog veel meer.

 1.   
  ShadyXL's avatar

  Dit wordt volgens mij toch best een interessante race game. Zal waarschijnlijk de eerste race game zijn die ik voor de PS4 haal :]

 2.   
  fdennis's avatar

  Dit word absoluut een instant buy voor mij. Ik zie eindelijk eens een innovatieve race game. En het leuke van alles is dat de next gen titels voor beide platformen echt ontzettend veel gameplay uren bevatten. Games als Battlefield , Fifa en speel Cod speel je standaard minimaal 200uur. Nu sla ik die laatste lekker over. Maar dan heb je ook nog Ac4 met een enorme open wereld wat minimaal 100 uur gameplay bevat. En niet te vergeten Watch Dogs waar je ook lang mee bezig bent. En dan nu ook nog eens the Crew met een enorme open wereld die eindeloze mogelijkheden bevat. Door deze games die zoveel gameplay uren bevatten hoef je niet meer terug te vallen op de ps3. En dat maakt dit echt een geweldige next gen launch.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Als je het zo ziet is de wereld gigantische GROOT! 😮