Verschillende Square Enix-games tijdelijk in prijs verlaagd

De Steam Summer Sale is al geruime tijd voorbij, maar onder het motto “beter laat dan nooit” organiseert ook Square Enix nog een heuse zomeruitverkoop. Hierbij zijn verschillende downloadbare pc games, waaronder Sleeping Dogs, Hitman: Absolution en Tomb Raider, tijdelijk tot 50 procent in prijs verlaagd.

Ook de Game of the Year-editie van Deus Ex is met een prijskaartje van 4,99 dollar interessant. Human Revolution is met 24,99 dollar weer wat aan de dure kant, maar aan de bundel met vier Kingdom Hearts-games voor slechts 14,99 dollar kun je je geen buil vallen. Check het complete assortiment in de Square Enix Store.

 1.   
  GUNBOY555's avatar

  van tomb raider snap ik dat wel ik vond het een geweldige game maar ik had het al in 2 dagen uitgespeeld zo makkelijk en toen kon je niks meer doen alleen online ik had eingelijk echt veel en veel meer verwacht van die game

 2.   
  NoFearz's avatar

  Waar vind ik die bundel van Kingdom Hearts?

 3.   
  GUNBOY555's avatar

  NoFearz schreef, "Waar vind ik die bundel van Kingdom Hearts?"

  ik heb geen idee

 4.   
  Moon-Hero's avatar

  ”GUNBOY555″ schreef, "wat is kingdom hearts eingelijk"

  Schaam je! 👿

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”GUNBOY555″ schreef, "van tomb raider snap ik dat wel ik vond het een geweldige game maar ik had het al in 2 dagen uitgespeeld zo makkelijk en toen kon je niks meer doen alleen online ik had eingelijk echt veel en veel meer verwacht van die game "

  Misschien moet je eens iets meer doen dan alleen gamen de hele dag, zo doe je veel langer met een spel en heb je er meer plezier van.

 6.   
  Sketsboy16's avatar

  Maar je kan niet met ideal betalen?

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”Sketsboy16″ schreef, "Maar je kan niet met ideal betalen?"

  Nee is een amerikaanse website