Sony hint naar lagere prijs PlayStation Vita

Sony heeft tijdens een jaarlijkse bespreking laten weten dat men de PlayStation Vita van een ‘boost’ wil voorzien dankzij “hardware sales initiatives”. In het jaarverslag staat het volgende benoemd:

For PlayStation Vita, we aim to secure sales and profit growth through various hardware sales initiatives and the release of compelling software titles.
Hiermee lijkt men toch sterk te hinten naar een prijsverlaging van de handheld. Over een maand is de Gamescom in Keulen aan de beurt, wat een mooi moment kan zijn om naast de PlayStation 4 ook de PlayStation Vita goed in de schijnwerpers te zetten.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Zou een zeer goed iets zijn als sony de prijs van vita verlaagd maar moeten ze ook wel gelijk een aantal toptitels bij aankondigen.

  2.   
    PixelShooter's avatar

    Goh, toch mooi in combinatie met ’n PS4 lijkt me 🙂

  3.   
    Noice!'s avatar

    Ach, veel winkels deden ze al voor weinig de deur uit. Ik heb in februari de mijne gekocht voor €150, de wifi/3G versie omdat daar compleet geen markt voor is. Wel vreemd dat hij fors goedkoper was dan de wifi alleen versie. Iedereen die ik die prijs vertelde hebben er een gekocht. En uiteindelijk bevalt het ding zo goed, dat we massaal games voor de Vita kopen, dus het sorteert effect.
    Winkels besluiten vaak zelf wel als een bepaald model eruit moet. Zo heb ik laatst ook voor €150 de Wii U 8gb gekocht. Ook zo’n versie waar je je twijfels bij kan zetten, behalve voor €150 😉

  4.   
    3333/3333's avatar

    Marinu$ schreef, "Ach, veel winkels deden ze al voor weinig de deur uit. Ik heb in februari de mijne gekocht voor €150, de wifi/3G versie omdat daar compleet geen markt voor is. Wel vreemd dat hij fors goedkoper was dan de wifi alleen versie. Iedereen die ik die prijs vertelde hebben er een gekocht. En uiteindelijk bevalt het ding zo goed, dat we massaal games voor de Vita kopen, dus het sorteert effect.
    Winkels besluiten vaak zelf wel als een bepaald model eruit moet. Zo heb ik laatst ook voor €150 de Wii U 8gb gekocht. Ook zo’n versie waar je je twijfels bij kan zetten, behalve voor €150 ;)"

    €150,- is ook wel echt de max wat ik voor zo’n handheld zou willen betalen.

  5.   
    Noice!'s avatar

    Erik-Heijden “][quote=”Marinu$ schreef, "Ach, veel winkels deden ze al voor weinig de deur uit. Ik heb in februari de mijne gekocht voor €150, de wifi/3G versie omdat daar compleet geen markt voor is. Wel vreemd dat hij fors goedkoper was dan de wifi alleen versie. Iedereen die ik die prijs vertelde hebben er een gekocht. En uiteindelijk bevalt het ding zo goed, dat we massaal games voor de Vita kopen, dus het sorteert effect.
    Winkels besluiten vaak zelf wel als een bepaald model eruit moet. Zo heb ik laatst ook voor €150 de Wii U 8gb gekocht. Ook zo’n versie waar je je twijfels bij kan zetten, behalve voor €150 ;)"

    €150,- is ook wel echt de max wat ik voor zo’n handheld zou willen betalen. [/quote]

    Dat dacht ik aanvankelijk ook, maar ik vind hem als ik eerlijk ben ook wel €200 waard. het is een prachtig stukje techniek en laat zich qua bediening niet vergelijken met de PSP, waar ik de home console experience in mn handen dacht te krijgen, maar toch een beetje tegenviel. Laatst was er die aanbieding met 10 games, een memory card en de vita voor zo’n €200. Als dat de prijs is en je gaat actief marketen dan moet je toch een hoop mensen aanspreken lijkt me. Zeker als plus member is het hartstikke leuk omdat er een hoop leuke games gratis komen op een abo die je zodadelijk tóch nodig hebt.
    Als je de mensen niet warm krijgt voor €200 met het eerder genoemde pakket, kun je de Vita wel opdoeken overigens.

  6.   
    mmx's avatar

    Slimme zet van Sony 🙂

  7.   
    yannick_TXL's avatar

    Ook graag de Geheugen kaarten, heb nu maar 8GB, en wil 32GB, maar ga daar geen €80 aan uitgeven.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    yannickvanloon schreef, "Ook graag de Geheugen kaarten, heb nu maar 8GB, en wil 32GB, maar ga daar geen €80 aan uitgeven."

    Die waren toen bij de psp ook al achterlijk duur de pro duo ofzo was dat toen.