The Crew verschijnt tijdens eerste kwartaal van 2014

Sociaal aangelegde racefans opgelet: Ubisofts racegame The Crew verschijnt tijdens het eerste kwartaal van 2014. Dat maakte de Franse uitgever zojuist bekend.

The Crew is een online racegame met een gigantische open wereld, waarin spelers verschillende missies kunnen uitvoeren. Deze kun je uiteraard in je eentje spelen, maar het wordt pas echt leuk wanneer een groep vormt met vrienden. Meer weten over The Crew? Bekijk dan onze videopreview.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik ben erg benieuwd naar deze game. Nu Ubisoft geen persconferentie houd op Gamescom hoop ik wel dat The Crew ook speelbaar is. Ik zal graag een demo willen spelen. ๐Ÿ™‚

  Dit is weer eens iets anders dan de jaarlijkse Need for Speed en F1 releases. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  fdennis's avatar

  Deze game ziet er zeer interessant uit alleen ik twijfel nog tussen Ps4 en Xbox One. Als het een Ps4 word dan haal ik maar met Xbox One is deze game overbodig door Forza 5 waar je lang mee zoet bent.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik had liever de The Division gezien. ๐Ÿ˜›

 4.   
  Hitman047's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Ik had liever de The Division gezien. ๐Ÿ˜› "

  Daar werd tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers, waar bovenstaande info ook vandaan komt, wel iets meer over gezegd.

  Volgens Guillemot mogen we The Devision in de tweede helft van het jaar (2014) verwachten. Ik vermoed dat ze hem als najaars-topper ergens in Q3 zullen plaatsen. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  3333/3333's avatar

  fdennis schreef, "Deze game ziet er zeer interessant uit alleen ik twijfel nog tussen Ps4 en Xbox One. Als het een Ps4 word dan haal ik maar met Xbox One is deze game overbodig door Forza 5 waar je lang mee zoet bent. "

  Ga voor de Xbox One met Forza. The Crew is gewoon een ordinaire arcade racer, gaat veel te snel vervelen, net als Test Drive 2.

 6.   
  Rotterdam9's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "Dit is weer eens iets anders dan de jaarlijkse Need for Speed en F1 releases. ๐Ÿ˜‰ "

  Mee eens!

 7.   
  D_Dog's avatar

  Zeer benieuwd naar deze game. Dit word voor mij een toppertje.