GN Lunchtip: De Power Glove krijgt eigen documentaire


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie kent Nintendo’s Power Glove nog? Deze kekke handschoen krijgt binnenkort zijn eigen documentaire waarin alle aspecten van de aparte controller worden belicht. Bekijk hieronder vast de trailer.


Heb jij een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat kost het kasteel van Princess Peach?

Eet smakelijk!

 1.   
  Rivado's avatar

  Haha, doet me meteen denken aan de review van de Angry Video Game Nerd. De power glove is 100% troep, werkt voor geen meter, maar het was een leuke gimmick in die tijd, het was “revolutionair”, en ik geloof best dat de techniek die erin zat hoogstaand was voor die tijd, maar uiteindelijk gaat het er allemaal om of het lekker gamet, en dat was met de Power Glove zeker niet het geval ๐Ÿ˜‰

 2.   
  firehopper211's avatar

  The Power Glove, its so bad… Letterlijk ๐Ÿ˜€

 3.   
  mmx's avatar

  Het is best wel een verzamelaars item echt Nintendo ๐Ÿ™‚