GN Lunchtip: Wordt het pak uit Crysis echt realiteit?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het ARAIG (As Real As It Gets) project op Kickstarter viel ons vandaag op. Het pak moet gamen zo realistisch mogelijk maken en lijkt verdacht veel op het pak dat in Crysis de hoofdrol speelt. Ons lijkt het een zeer tof project. Hoewel het gebruik van dit soort technologieën op grote schaal nog ver weg lijkt te zijn is het ARAIG-project toch wel erg tof.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! ’Next-gen technologie’ Call of Duty: Ghosts bestaat al even.

Eet smakelijk!

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Het super tof uit en als het goed werkt kan het zeker een beleving extra erbij geven al zal het bij de fans blijven denk en niet mainstream gaan.

  2.   
    Rivado's avatar

    Ziet er lache uit, maar zal nooit echt zo groot worden als gewoon een controller, het is gewoon leuk voor erbij en zal als het echt iets toevoegt agsdaasd f ewef

  3.   
    3333/3333's avatar

    “Your virginity will be protected!”

  4.   
    WesterW's avatar

    Wat doet die subwoofer ook echt aan de achterkant van het pak? Dat lijkt me bijzonder onhandig gamen, laat staan zitten.