Stephanie Sigman voegt zich bij cast Spectre

Ondanks dat de persconferentie over Spectre al in december was en Daniel Craig al aan de slag is als 007, is nog niet alles bekend. Zo laten ze nu via Twitter weten dat Stephanie Sigman erbij is gekomen. Zij zal een vrouw genaamd Estrella spelen. Er is echter nog niks bekend over wat voor rol zij in dit verhaal zal vervullen. Ze zou aan de goede kant kunnen staan, juist aan de slechte of misschien iets ertussenin.

Er is überhaupt nog niet veel bekend over Spectre, maar wat we wel weten is dat Bond een cryptisch geschreven bericht krijgt uit zijn verleden, wat hem op het spoor van een lugubere organisatie zet. Ondertussen is M druk bezig de politiek ervan de overtuigen dat de British secret service haar hoofd boven water moet houden.

In dit nieuwe 007-avontuur komen Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny en Daniel Craig als James Bond natuurlijk terug. Daar komen Christoph Waltz als Oberhauser, Dave Bautista als Mr. Hins, Monica Belluci als Lucia Sciarra, Lea Seydoux als Madeline Swann en Andrew Scott als Denbigh nog bij. Spectre is 6 november in de bioscoop te zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren