Crysis 3 multiplayer DLC onderweg?

Crysis 3 ligt al bijna drie maanden in de winkels en er is nog steeds geen DLC voor de game verschenen, iets wat tegenwoordig een klein wonder is. Toch lijkt het erop dat we binnen niet afzienbare tijd wel degelijk een bundeltje met nieuwe mappen kunnen verwachten.

De betrouwbare website Xbox 360 Achievements heeft namelijk enkele nieuwe Achievements voor Crysis 3 toegevoegd. Deze wijzen erop dat we binnenkort aan de slag kunnen met multiplayer DLC die de mappen Ascent, Coastline, Creek en Crossing bevat. Daarnaast lijken er twee compleet nieuwe modi op het programma te staan: Frenzy en Team Possession. Naar verluidt spelen vlaggen in laatstgenoemde modus een grote rol.

Daarnaast wordt er in één Achievement gesproken over een wapen genaamd de boat oar. We weten niet wat we ons hierbij moeten voorstellen, maar het klinkt vrij awesome.

We wachten nog op een officiële reactie van EA.

 1.   
  Talska's avatar

  Ik vraag me af waar de fans zijn gebleven van deze game, hij lijkt dood.

  Ik speelde hem uit, maar er was geen hond om tegen te spelen.
  Ja in het weekend dan wel redelijk.

 2.   
  -Artyom-'s avatar

  Ik snap niet waarom Crysis zo weinig fans heeft. Tuurlijk heeft het voor en nadelen, maar ik vind dit persoonlijk beter dan Cod, maar cod regeert puur doordat mensen denken: Yeaaay ik heb een Cod spel en nu hoor ik erbij…
  DLC is hier welkom aangezien ik het spel elke dag een paar uurtjes speel. Spel verdiend inderdaad meer, dan dat het krijgt 😉