Derde teaser nieuw project Bethesda verschijnt op Vine

Eerder vandaag lieten we jullie al weten dat Bethesda twee teasers op Vine had gezet. Deze korte filmpjes vormen een opbouw voor de aankondiging van een nieuwe game die Bethesda binnenkort zal onthullen. Nu is er een derde filmpje op Vine verschenen, al is ook deze teaser redelijk nietszeggend. Het lijkt aannemelijk dat de teasers ofwel een aankondiging van een nieuwe Wolfenstein betekenen of van Project Zwei. Eén ding is in ieder geval zeker, morgen weten we meer!

 1.   
  Hitman047's avatar

  Multiplayer.it en jeuxvideo.com melden beide dat ze morgen Mikami’s nieuwe game zullen onthullen. Het is dus inderdaad ‘Project Zwei’.

  Voor degene die hem niet kennen: Shinji Mikami is onder andere de bedenker van Resident Evil. Net als die game(s) zal ook ‘Project Zwei’ een survival-horror game worden.

 2.   
  soldierarjan's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Multiplayer.it en jeuxvideo.com melden beide dat ze morgen Mikami’s nieuwe game zullen onthullen. Het is dus inderdaad ‘Project Zwei’.
  Voor degene die hem niet kennen: Shinji Mikami is onder andere de bedenker van Resident Evil. Net als die game(s) zal ook ‘Project Zwei’ een survival-horror game worden. "

  dit stukje deed me al denken aan een horror game afwachten wat precies word tot morgen dan.