GN Lunchtip: Hitler is niet blij met zijn FegelStation

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hitler was zonder meer een nare man, maar dat nam niet weg dat ook hij op zijn tijd weleens een spelletje wilde spelen. Dit doet hij natuurlijk niet op een machine uit het kapitalistische Amerika of het communistische Japan, dus daarom besloot hij zelf een console te laten bouwen. Het resultaat: de FegelStation. Dit lijkt op het eerste gezicht een console die de bekende Duitse degelijkheid biedt, maar al snel blijkt dat Hitler helemaal niet te spreken is over zijn nieuwe apparaat…


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! 15 consoles in één met Project Unity.

Eet smakelijk!

 1.   
  3333/3333's avatar

  Sie sind Feiglinge! Verräter! Versager!

 2.   
  D_Dog's avatar

  “That fucking hole followed me!” 😆

 3.   
  Eichmann's avatar

  Hahahaha , Reich Computer Entertainment , ik ging stuk xD