Firmware update 2.10 voegt onder andere folderondersteuning toe aan PlayStation Vita

Sony heeft bekendgemaakt dat er vandaag een nieuwe firmware update voor de PlayStation Vita beschikbaar is. Een van de toevoegingen met de update is de veelgevraagde ondersteuning voor folders, waarbij je per folder 10 verschillende icoontjes kunt toevoegen. Daarnaast wordt het ook mogelijk om video’s te bekijken in de browser van de Vita.

Ook zal je na met versie 2.10 de layout van het beginscherm opslaan op je geheugenkaartje, zodat je deze niet meer kwijt bent als je van geheugenkaart wisselt. Enkele andere toevoegingen zijn verbeteringen aan de ‘Group Messaging’-applicatie en de e-mail app. Eigenaren van een PlayStation Vita met 3G zullen na de update, indien ze over PlayStation Plus beschikken, hun saves ook via 3G kunnen uploaden.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dat word over een tijdje maar eens updaten moet ik me vita denk ik eerst onder het stof vandaan halen :lol:, ik ga dan maar eens Uncharted uitspelen nog steeds niet gedaan 😛

  2.   
    Superwasbeer's avatar

    Had er in het begin al in moeten zitten…

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Folders zijn erg fijn, maakt m’n startscherm een stuk overzichtelijker. Daarnaast is het ook erg handig dat de layout van je startscherm eindelijk wordt opgeslagen als je van geheugenkaartje wisselt. Heb een 8 en 16GB maar die eerste gebruikte ik nooit omdat ik het ongelofelijk irritant vind als al die bubbels weer ongesorteerd zijn.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Eindelijk is gewoon een keer een simpel filmpje in de browser kan kijken nu.