Nederlandse charts week 12 – SimCity blijft bovenaan, Sniper: Ghost Warrior 2 op vijf

Ze zijn weer binnen, de nieuwe charts van de Nederlandse game verkopen. Evenals vorige week staat SimCity weer op de eerste plek. Daaronder zien we echter wel wat wijzigingen, zo is God of War: Ascension gestegen naar de tweede plaats. Dit heeft als gevolg dat StarCraft II: Heart of the Swarm twee plekken naar beneden valt en op vier blijft steken, terwijl Tomb Raider op drie blijft staan.

Op de vijfde plek vinden we de enige nieuwkomer van deze week terug: Sniper: Ghost Warrior 2. Hier buiten is er weer weinig bijzonders te bespeuren en zien we titels als Call of Duty: Black Ops II, Skylanders: Giants en FIFA 13 nog altijd in de top tien van Nederland. Ook Just Dance 4 maakt wederom zijn opwachting, na een weekje afwezig te zijn geweest, dit gaat ten koste van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3.

Bekijk hieronder de gehele top 10 der Nederlandse game verkopen. Het tweede getal geeft de positie aan die de game vorige week bezat.

1. (1) SimCity – pc
2. (4) God of War: Ascension – PlayStation 3
3. (3) Tomb Raider – PlayStation 3
4. (2) StarCraft II: Heart of the Swarm – pc
5. (n) Sniper: Ghost Warrior 2 – PlayStation 3
6. (7) Call of Duty: Black Ops II – PlayStation 3
7. (9) Skylanders: Giants – Wii
8. (-) Just Dance 4 – Wii
9. (8 ) FIFA 13 – PlayStation 3
10. (5) De Sims 3: Studententijd – pc

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik verwacht dat BioShock: Infinite over een paar weken op 1 staat. Ik vind het trouwens wel leuk dat Tomb Raider nog steeds in de lijst staat.

  2.   
    Talska's avatar

    Tomb Raider is 5 maart uitgekomen, vooral knap van Fifa. Fifa is natuurlijk ook één van de grootste games die gespeeld wordt.

  3.   
    matdriks's avatar

    wat nou pc markt dood?