Eigenaren PlayStation Vita gebruiken handheld gemiddeld 19 uur per week

Nadat Don Mesa, verantwoordelijk voor product planning en platform software innovatie bij PlayStation, eerder vandaag al in een interview met IGN onthulde dat het eerste seizoen van Telltale’s The Walking Dead naar de PlayStation Vita komt, heeft hij nog enkele interessante details vrijgegeven. Uit een enquête van Sony is namelijk gebleken dat 86% van de Vita-gebruikers tevreden is met de handheld.

Daarnaast zou 90% van de bezitters het apparaat op regelmatige basis gebruiken. Hiermee is met regelmaat gespecificeerd als minstens eenmaal per week. Het meest opvallende stukje statistiek is echter het volgende: gemiddeld gebruikt een PlayStation Vita-eigenaar Sony’s handheld maar liefst 18,7 uur per week.

  1.   
    Leon's avatar

    Wie gamet er nu 19 uur per week op een handheld? Ziek, zeker wanneer je ervan uit gaat dat deze personen daarnaast ook nog op de console spelen.

    Bovendien, er zijn nou niet echt zoveel games beschikbaar op de Vita dat je er 19 uur per week op kunt spelen 😛 En ik denk niet dat mensen de Vita veel zullen gebruiken om te browsen (te sloom) of als MP3-speler (te lomp).

  2.   
    toqeer's avatar

    ik gebruik hem zelf maar 2 of 3 uurtjes en aan die 19 uur zou ik niet eens
    aan toekomen, echt ze lullen daar ook maar wat

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Die van mij ligt al meer dan 19 uur per week stof te happen, om beter te zeggen dit jaar nog niet eens aangeraakt en vorig jaar ook al effe niet.

    Ik moet Uncharted zelf nog uitspelen en verder is er niks boeiendst op te vinden 😛

  4.   
    jeryboy's avatar

    Haha, moet dat niet per maand zijn? Lijkt me erg veel, per maand (half uurtje per dag gemiddeld) lijkt me wel redelijk 🙂

  5.   
    Thabigmanx's avatar

    Ik haal dat makkelijk, zit er altijd op te kloten als ik aan het schijten ben

  6.   
    Garuda's avatar

    ik was in het buitenland op oefening,
    en kan toch wel zeggen dat ik mijn vita meer dan 19 uur heb gebruikt zelfs 😆