Tomb Raider krijgt alleen DLC voor de multiplayer

Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft geen plannen om het verhaal van de nieuwste Tomb Raider uit te breiden met DLC. In een recent gesprek liet global brand director Karl Stewart weten dat alle toekomstige DLC voorlopig op de multiplayer is gericht:

There are currently no plans in place for any Single Player expansions. All of our DLC is based around the Multiplayer experience for now.
Dit is toch wel een lichte teleurstelling voor fans die hoopten op nieuwe tombes of verhalende DLC voor dit avontuur met de jonge Lara Croft. De kans lijkt dan ook groot dat Crystal Dynamics nieuwe ideeën voor het verhaal lievert bewaart voor een volgende game.

De eerste DLC voor Tomb Raider, het Caves & Cliffs Multiplayer Map Pack verscheen gisteren op Xbox LIVE. Deze content wordt over enige tijd ook voor de pc en PlayStation 3 verwacht.

En waarom Tomb Raider één van de toppers van 2013 is, kan je zien in onze GN Video Review.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer dat is juist iets wat ik nooit speel van een spel.

 2.   
  D_Dog's avatar

  Heb het wel even geprobeerd, en het is op zich wel leuk. Alleen een mp topper is het zeker niet.

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Snap niet helemaal waarom ze dit doen de MP lijkt me niets en Singleplayer dlc zou echt wel gekocht worden 🙁

 4.   
  Aprotodon's avatar

  Speel de Multiplayer bijna alleen maar met een vriend van me. De Multiplayer is leuk, maar had toch liever Singeplayer DLC gezien.

 5.   
  Sainting's avatar

  Aprotodon schreef, "Speel de Multiplayer bijna alleen maar met een vriend van me. De Multiplayer is leuk, maar had toch liever Singeplayer DLC gezien. "

  Binnenkort maar weer even verder nolifen aart

 6.   
  soldierarjan's avatar

  Heb tomb raider gisteren uitgespeeld ik snap wel dat er geen verhalende dlc komt het verhaal is helemaal vertelt en afgesloten.
  Laat ze maar werken aan volgende deel dat die net zo tof word.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  soldierarjan schreef, "Heb tomb raider gisteren uitgespeeld ik snap wel dat er geen verhalende dlc komt het verhaal is helemaal vertelt en afgesloten.
  Laat ze maar werken aan volgende deel dat die net zo tof word."

  Ik heb hem ook uitgespeeld bijna maar ben vanavond opnieuw begonnen, ik had een nieuw ps network account aangemaakt vorige maand want wist me account gegevens niet meer van me normale.
  Ik heb gelukkig deze vandaag weer hersteld maar ben toch opnieuw begonnen met tomb raider weer, ja om de trophies toch beetje te halen ik hoef niet alles maar als iemand me trophies bekijkt is het wel leuk als die ziet welke spellen ik gespeeld heb.

 8.   
  spacebuster1972's avatar

  Geen sp dlc is niet zo erg als alle energie in deel twee wordt gestoken.Wel had ik graag meer echte verborgen schatten en grootse tempels en tombes met enigzins uit dagende puzzels en klauter partijen al vorens een schat gevonden kan worden. Ook is de her speel waarde van tombraider niet groot want tijdens de normale verhaal lijn is 80 tot 90 procent van de (verborgen) uitdagingen of tombes zonder extra gear of vaardig heden te doen . Als men zorgt dat gebieden pas te betreden zijn na een bepaalde vaardigheid of een bepaalde uitrustings stuk word de speel duur verhoogd en wordt tombraider naar een nog hoger niveau getilt.