Pottermore komt naar PlayStation Home

PlayStation Home is nooit het sociale succes geworden dat Sony voor ogen had, maar dat belet hen niet om toch aan de virtuele wereld te blijven bouwen. Sony laat via hun blog weten dat Pottermore een eigen hub krijgt binnen Home en dat is stiekem wel leuk nieuws.

Voor de dreuzels onder jullie, Pottermore is een website voor fans van Harry Potter die je het gevoel geeft een virtuele leerling te zijn op Hogwarts. Je bent onderverdeeld in een afdeling en verdient punten met het brouwen van virtuele toverdrank en andere zaken die passen in het universum van Harry Potter. Een belangrijke, motiverende factor in de website is dat J.K Rowling behoorlijk wat bijgedragen heeft aan de site en je dus heel wat extra informatie over de wereld en personages kan ontdekken.

Pottermore zal in Home de sfeer van Harry Potter introduceren met enkele leuke minigames, zoals duelleren met toverspreuken, en zal vooral in het oog springen met locaties uit de boeken die tot leven gewekt worden. Zal kuieren door Diagon Alley of de Hogwart’s Express fans van Harry Potter terug richting Home lokken?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren