The Witcher 3: Wild Hunt krijgt mogelijk een vorm van multiplayer

CD Projekt RED is bijzonder ambitieus bezig met The Witcher 3: Wild Hunt. Zo duurt het uitspelen gemiddeld 50 uur en ook is men van plan om een volledig andere open wereld dan games als Skyrim neer te zetten. En nu lijkt het er sterk op dat er ook een vorm van multiplayer aan de game zal worden toegevoegd.

Adam Badowksi van ontwikkelaar CD Projekt RED werd onlangs aan de tand gevoeld over de ontwikkeling van The Witcher 3: Wild Hunt. Een verrassende vraag was of er ook iets van multiplayer in de game mogelijk zou zijn. Nog verrassender was de reactie van Badowski, die de vraag niet direct van tafel schoof. Hij vertelde:

We’re thinking about something but I cannot explain it now. You can expect some information later on. Sorry for that!”
The Witcher 3: Wild Hunt is nog wel even in ontwikkeling, aangezien de release in 2014 gepland staat voor de pc, de PlayStation 4 en de nieuwe Xbox. Er is dus nog volop ontwikkeltijd en tijd om nieuwe dingen te onthullen. Zitten gamers wel te wachten op een vorm van multiplayer in deze game? Misschien iets van co-op? Of kunnen ze zich beter volledig op de singleplayer blijven richten?

 1.   
  SN0WIE's avatar

  Laat ze van mij part alleen maar op single player focussen, op dat gebied is witcher namelijk geweldig.

  Co-op klinkt misschien wel leuk maar misschien ook wel niet en PvP zal toch niet extreem populair worden. Daarnaast kan je genoeg tijd kwijt in de single player 🙂

 2.   
  VybzKiller's avatar

  Echt hoor waarom nou? Multiplayer is niks in RPGs of het moet gewoon goed gedaan worden. Net als dat het niet past in Tomb Raider…

 3.   
  Aprotodon's avatar

  Van mij hoeft een MP bij deze game ook niet zo. Tegenwoordig moet er in elke game altijd maar een multiplayer 😕

 4.   
  yannick_TXL's avatar

  Als je de normale Single player ook Co-Op kan spelen zou ik dat wel vet vinden!

 5.   
  DB Ries's avatar

  De Witcher 2 voor een gedeelte gespeeld.In trailers etc dacht ik wat een toffe game, maar het was helemaal niets. Game play wordt ik helemaal naar van en de sidequests zijn van zoek 30 van dit en 20 van dat. Ook het hoofdverhaal loopt veel te langzaam en weet je niet t e pakken. Dus deel 3, mij niet gezien en helemaal niet multiplay.