Diablo III kan op PlayStation 3 en 4 vermoedelijk ook offline gespeeld worden

Diablo III was een uiterst succesvolle game op de pc, maar de game van Blizzard kende voor veel spelers ook een aantal gebreken. Eén daarvan is het always online-beleid, de eis om online te zijn om Diablo III te kunnen spelen wordt door veel gamers niet gewaardeerd.

Nu het spel tijdens de PlayStation Meeting vorige week ook is aangekondigd voor de PlayStation 3 en 4, is er goed nieuws voor eigenaren van een PlayStation 3 en kopers van een PlayStation 4 die Diablo III graag op hun console willen spelen. Het lijkt er namelijk op dat Diablo III op Sony’s console ook offline gespeeld kan worden. Dit betekent echter niet dat je het dan allemaal in je eentje op moet knappen, je kunt namelijk met maximaal vier spelers tegelijkertijd op één console en scherm Diablo III gaan spelen.

Dit vermoeden komt voort uit een interview met John Hight van Sony. Hij sprak over online en local co-op maar op het cruciale moment, waarin hij begon over offline, werd hij onderbroken door host Geoff Keighley:

You can have four people on the same screen – no split-screen, we just zoom the camera out. Or if you’re offline…

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  zo gierig. offline spelen:S.. ik heb aleen maar elende met de deze game gehad met de DRM

 2.   
  DGonlag2's avatar

  NLkevvNL schreef, "zo gierig. offline spelen:S.. ik heb aleen maar elende met de deze game gehad met de DRM"

  Care to enlighten? Ik speel dit spel al maanden en heb nooit ergens problemen mee gehad…

 3.   
  Goldcobra's avatar

  Ik snap eerlijk gezegd niet waarom mensen een probleem maken van dat altijd online. Iedereen die een PS3 kan betalen heeft toch zo’n beetje wel een internetverbinding?

 4.   
  DGonlag2's avatar

  Goldcobra schreef, "Ik snap eerlijk gezegd niet waarom mensen een probleem maken van dat altijd online. Iedereen die een PS3 kan betalen heeft toch zo’n beetje wel een internetverbinding?"

  Dat zal vast wel. Alleen heb je niet altijd overal internet, en dan is het jammer dat je het spel niet kan spelen (zeker aangezien het hele spel ALLEEN Singleplayer is, hoewel in co-op te spelen is)

  Mij maakt het verder ook weinig uit.

 5.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Dus geen error 37 meer? Nicé 😆

 6.   
  NLkevvNL's avatar

  DGonlag2″][quote=”NLkevvNL schreef, "zo gierig. offline spelen:S.. ik heb aleen maar elende met de deze game gehad met de DRM"

  Care to enlighten? Ik speel dit spel al maanden en heb nooit ergens problemen mee gehad…[/quote]
  jonge.. die europa server is dood.. dus moes al opnieuw spelen. daarom bedoel ik ook dat ik het irri vind en als je het niet weet. als je op een andere pc je w8woord wilt verander blokeert je acount. en dan moet je je dinge invullen en dan zeggen ze dat het niet klopt 😕 heel veel mensen in het buiteland hadden dit probleem