Eerste screenshots console-versie Diablo III verschenen

Pc-gamers kunnen al sinds vorig jaar aan de slag met Diablo III, maar gisteren kondigde Blizzard aan dat de game ook naar de PlayStation 3 en PlayStation 4 zal komen. Deze consoleversie, die vooralsnog geen extra content ten opzichte van zijn pc-broertje lijkt te bevatten, kent een volledig vernieuwde gebruikersinterface die speciaal is toegespitst op de controller.

De hele game is opnieuw vormgegeven, zodat deze eenvoudig gespeeld kan worden met een controller. Zo zijn de menu’s veranderd en ook bestuur je jouw personage voortaan rechtstreeks met de linkerstick. Tijdens de PAX, die plaatsvindt tussen 22 en 24 maart, zal Blizzard de PlayStation 3-versie van Diablo III uitgebreid tonen aan het publiek. In de tussentijd moeten we het doen met onderstaande screenshots, die overigens ook afkomstig zijn van de PlayStation 3. Hoe de next-gen-variant van Diablo III eruit zal gaan zien, blijft voorlopig nog een raadsel.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Daan's avatar

  Ziet er goed uit! 馃檪

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Hopelijk brengen ze het ook na de vita toe daar wil ik wel op spelen.

 3.   
  yannick_TXL's avatar

  Deze ga ik zeker halen! 馃榾

 4.   
  Jelkey's avatar

  Dat anti-aliasing!

 5.   
  Sympharion's avatar

  Ziet er goed uit. Dit spel lijkt mij ideaal te spelen op de Wii U met de Wii U GamePad. Dan kan op de GamePad je inventory screen enzo worden laten zien. RTS’en werken denk ik ook beter met een touch-screen dan met een controller. Hopelijk ondersteunt de PS4 dit ook i.c.m. de Vita.

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Sympharion schreef, "Ziet er goed uit. Dit spel lijkt mij ideaal te spelen op de Wii U met de Wii U GamePad. Dan kan op de GamePad je inventory screen enzo worden laten zien. RTS’en werken denk ik ook beter met een touch-screen dan met een controller. Hopelijk ondersteunt de PS4 dit ook i.c.m. de Vita."

  Waarschijnlijk wel want sony wou alle ps4 spellen op de vita laten spelen, de ps4 word als server gebruikt dan en die streamt het naar je vita.
  Uiteraard of dit gelijk werkt of pas in een latere firmware update is nog de vraag.

 7.   
  toqeer's avatar

  had het eerlijk gezegt niet meer 馃檪 zo verwacht maar tog wel leuk,

 8.   
  DGonlag2's avatar

  Carlos0_0″][quote=”Sympharion schreef, "Ziet er goed uit. Dit spel lijkt mij ideaal te spelen op de Wii U met de Wii U GamePad. Dan kan op de GamePad je inventory screen enzo worden laten zien. RTS’en werken denk ik ook beter met een touch-screen dan met een controller. Hopelijk ondersteunt de PS4 dit ook i.c.m. de Vita."

  Waarschijnlijk wel want sony wou alle ps4 spellen op de vita laten spelen, de ps4 word als server gebruikt dan en die streamt het naar je vita.
  Uiteraard of dit gelijk werkt of pas in een latere firmware update is nog de vraag.[/quote]

  Achja, Sony en beloftes (kuch cross-game chat /kuch). De vraag is natuurlijk of je ook daadwerkelijk het touchscreen kan gebruiken.

  RTS lijkt me inderdaad wel werken op een WiiU (Vita lijkt me toch een beetje klein).

 9.   
  Pretbek's avatar

  ziet er wel beter uit ja, maar neemt niet weg dat diablo erg tegenvalt

 10.   
  Flapjack's avatar

  Jelkey schreef, "Dat anti-aliasing!"

  Dat textures!

 11.   
  DGonlag2's avatar

  Flapjack schreef, "

  ”Jelkey” schreef, "Dat anti-aliasing!"

  Dat textures!"

  Dat is dus waarom het tijd wordt voor een PS4/X720.
  En dit is niet het uiteindelijke product he!

 12.   
  Alias's avatar

  Jelkey schreef, "Dat anti-aliasing!"

  Je bedoeld aliasing, als het anti-aliasing was dan had je geen kartelige randjes gezien. 馃槈

  Aliasing is pixelige/kartelige lijnen/rondingen anti-aliasing zorgt dat de pixels zich vormen tot vloeiende lijnen/rondingen.