Far Cry 3-patch voegt nieuwe moeilijkheidsgraad en reset van Outposts toe

Far Cry 3 krijgt binnenkort een nieuwe patch die iets toevoegt aan het spel waar spelers al een hele tijd om vragen, namelijk de mogelijkheid om Outposts te resetten. De vijandelijke kampen met behulp van wat planning en sluipend lef veroveren bleek één van de hoogtepunten in het spel en zodra je de verhaallijn hebt uitgespeeld, kun je ze binnenkort dus weer allemaal gaan doen. De reden voor deze toevoeging schuilt in een vereiste die je moet behalen om alle skills te unlocken.

Vele spelers merkten te laat in het spel op dat je twee keer ongezien een Outpost moet veroveren om kans te kunnen maken op alle trophies en achievements in het spel. Dankzij de patch krijgen ze nu de kans dat recht te zetten. Ook een nieuwe moeilijkheidsgraad genaamd Master wordt toegevoegd, die zorgt voor dodelijkere vijanden en agressievere dieren.

Verder krijgt de multiplayer nog enkele tweaks met de mogelijkheid om Ubisoft rechtstreeks van feedback te voorzien over de maps en de kans om je zelfgemaakte creaties eerst in “beta” te laten testen door een select groepje gamers voor je ze deelt met het grote publiek.

 1.   
  OllieDenZotn's avatar

  Mooi van die outposts.Ik ken verschillende mensen die doordat ze die niet ‘onopgemerkt’ hebben kunnen bevrijden waardoor ze niet aan alle tatoes raakten. 🙂

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Ah, mooizo. Dan ga ik maar eens Master uitproberen zodra de patch uit is

 3.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Ik ga ook master proberen zodra die uit is, een challenge 🙂

 4.   
  D_Dog's avatar

  YES!
  Ik had nu zoeits van, ja moet ik weer de hele game opnieuw doen, en al die dingen weer opnieuw gaan zoeken..
  Dit bied de uitkomst 😀

 5.   
  ronineter's avatar

  Yes, kan ik ze nog een keer overnemen!