PlayStation Vita krijgt prijsverlaging, vermoedelijk naar 199,99 euro

Momenteel is er een tweede ’Vita Heaven’ bezig. In deze video-opname worden enkele details over de toekomst van de PlayStation Vita onthuld, al is het wel volledig in het Japans. Zo is er bekendgemaakt dat de PlayStation Vita vanaf 28 februari een prijsverlaging in Japan zal krijgen naar 19.980 yen. Zowel het Wifi- als 3G-model zullen deze prijs krijgen.

19.980 Yen is vergelijkbaar met 200 dollar en circa 160 euro. Mocht de prijsverlaging ook in Europa gelden, lijkt het aannemelijk dat we hier 199,99 euro zullen gaan betalen voor zowel het Wifi- als 3G-model van de PlayStation Vita.

  1.   
    Stubborn's avatar

    Die is al lang 187 hier in paar winkels, gaan we nog meet korting er op krijgen nou? Als het toch naar de west komt?

  2.   
    3333/3333's avatar

    Pas rond de 125 euro zou ik de aankoop overwegen.

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Ik denk dat een prijsverlaging niet slecht is maar zonder zouden ze ook kunnen als er maar heel erg veel goede titels na de vita zouden komen al zijn het er maar 2 per maand nu is vaak maar eentje en dan moet die je ook maar net aanspreken.

  4.   
    Hitman047's avatar

    Stubborn schreef, "Die is al lang 187 hier in paar winkels, gaan we nog meet korting er op krijgen nou? Als het toch naar de west komt?"

    Nee, sommige winkels bieden hem gewoon onder de adviesprijs aan. In een hoop winkels ligt hij nog steeds voor de volle prijs in de schappen. Verwacht dus alleen dat de adviesprijs naar beneden gaat. Of je dat ook terug zal zien bij winkels die nu al ver onder de adviesprijs zitten blijft de vraag.

    OT: Wel opvallend dat zowel de wifi- als de 3G versie voor dezelfde prijs op de markt komen. Zouden ze de voorraad 3G Vita’s op willen maken? Misschien wordt deze uitgefaseerd vanwege de slechte verkopen ten opzichte van de
    wifi versie? Misschien komt er wel een nieuw model met 4G? Of misschien willen ze juist díe markt vergroten en faseren ze het wifi model uit? Vragen, vragen en nog eens vragen…

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Stubborn schreef, "Die is al lang 187 hier in paar winkels, gaan we nog meet korting er op krijgen nou? Als het toch naar de west komt?"

    Ik heb hem nog niet voor onder de 200 zien liggen.

  6.   
    tijn80's avatar

    Carlos0_0″][quote=”Stubborn schreef, "Die is al lang 187 hier in paar winkels, gaan we nog meet korting er op krijgen nou? Als het toch naar de west komt?"

    Ik heb hem nog niet voor onder de 200 zien liggen.[/quote]
    Budgetgaming

  7.   
    RenevdGijp's avatar

    Stubborn schreef, "Die is al lang 187 hier in paar winkels, gaan we nog meet korting er op krijgen nou? Als het toch naar de west komt?"

    Zou wel logisch zijn inderdaad. Maar ik vermoed van niet, zoals altijd.

  8.   
    Cirdan's avatar

    Kijk, als dit zo doorzet, dan overweeg ik sinds mijn DS weer een nieuwe handconsole te kopen 😛 Lijkt mij leuk voor in de trein/bus richting stage en school

  9.   
    pindanootje91's avatar

    http://www.nedgame.nl/playstation-vita-%28wifi%29+psv-acc.html?utm_medium=cpc&utm_source=marktplaats

  10.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Veeeeels te duur. 😡