Website PlayStation Meeting toont video over PlayStation 3

Aanstaande woensdag zal de PlayStation 4 officieel onthuld worden tijdens de ‘PlayStation Meeting’. Op de website van dit evenement was tot en met vrijdag enkel een tamelijk nietszeggende video te bekijken, maar zaterdag werd de website geüpdatet met een filmpje over de geschiedenis van de PSOne, hierna volgde ook een video over de PlayStation 2.

Geheel volgens de lijn van verwachting is er nu ook een video over het huidige paradepaardje van Sony verschenen. In het onderstaande filmpje wordt in twee minuten de historie van de PlayStation 3 samengevat:

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Deze goeie console heb hem al 5 jaar ongeveer de ps3 fat versie 40GB(wel zels 320Gb van gemaakt later), helemaal na tevreden goede games en kwaliteit ook goed.
    Bluray speler erin is ook helemaal top hopelijk word de ps4 net zo goed
    😀

  2.   
    3333/3333's avatar

    Blij dat deze binnenkort vervangen wordt door een PlayStation 4, het apparaat is onderhand antiek.

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Ik heb me ps3 slim alweer 3 jaar en nog steeds elke dag plezier van met alle goede titels en blu-ray speler.

  4.   
    Eichmann's avatar

    Net als alle voorgaande PS Consoles is dit ook een steengoede Console.

  5.   
    Daniel Z's avatar

    ”Erik-Heijden “ schreef, "Blij dat deze binnenkort vervangen wordt door een PlayStation 4, het apparaat is onderhand antiek. "

    Je doet nu echt alsof je er nooit plezier mee hebt gehad. Als je nooit aan PC-gaming was begonnen, was je ook echt niet zo negatief. Je bent omgeslagen door Steam, maar je moet niet vergeten dat je echt toffe dingen hebt gehad aan de PlayStation 3. Bovendien is het niet de schuld van de console dat je aan je derde PlayStation 3 zit, je hebt ‘m één of twee keer zelf verkocht, niet omdat hij kapot was.

    Vind het zelf nog steeds een heerlijke console en kan bijna niet geloven dat we aan een nieuwe generatie beginnen. Veel mee beleefd en nog steeds eigenlijk. De vernieuwde PlayStation Store is inderdaad een behoorlijke afknapper zo langzaam en onoverzichtelijk.