PlayStation Vita in toekomst wellicht voorzien van HDMI-poort

Nieuwe modellen van de PlayStation Vita zouden in de toekomst wellicht uitgerust kunnen worden met een HDMI- en USB-poort. Reden voor deze aanname is het patent dat Sony vorig jaar hiervoor heeft aangevraagd. De aanvraag van het patent kwam echter pas deze maand naar buiten. Volgens de officiële site van Sony zijn er echter nog geen plannen om de handheld binnenkort van een HDMI-poort te voorzien.


Zoals bekend zal op 20 februari het See the Future-event van Sony plaatsvinden, verwacht wordt dat Sony hier de PlayStation 4 gaat aankondigen. Mocht er een nieuwe PlayStation Vita onderweg zijn, dan zal dat wellicht ook op die dag bekendgemaakt worden. Het wordt dus een spannende dag voor de PlayStation-liefhebbers.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Wordt het dan niet een soort draagbare console?

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Klopt. De devkit heeft al een HDMI-poort. Vraag me ook af hoeveel mensen zo’n HDMI-poort nu over de streep zal trekken om een Vita te kopen.

  3.   
    jesuisrojhat's avatar

    Ik ga toch liever voor een Project Shield van Nvidia 8)

  4.   
    PixelShooter's avatar

    jesuisrojhat schreef, "Ik ga toch liever voor een Project Shield van Nvidia 8) "

    Waarom? Een Vita kan tenminste stand-alone games uitvoeren, Shield streamt ze alleen maar van een PC waardoor je er dus weinig aan hebt als je onderweg bent. Die paar Androidgames die Shield ook toevallig kan runnen tel ik niet mee, daar kan je even goed je smartphone voor gebruiken die je sowieso al hebt.

  5.   
    Hercules's avatar

    weer een nieuw model

  6.   
    Hitman047's avatar

    Eh… nee. Dit is inderdaad de patentaanvraag van de Devkit. 😉

    En de playstation meeting van volgende week zal volledig over de PS4 gaan. De Vita zal daar niet te zien zijn.