GameGadgets: Zeldzaam The Walking Dead-beeldje en magische hartmok

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan een zeldzaam The Walking Dead-beeldje en een werkend T-Shirt van een magische hartmok in de spotlight.

Zeldzaam The Walking Dead-beeldje
Toegegeven: dit 20 centimeter hoge beeldje van The Walking Dead is wat aan de prijzige kant, maar het ziet er wel ontzettend tof uit. Bovendien zijn er slechts 1000 van op de wereld dus wanneer je een echte verzamelaar bent, wordt dit ongetwijfeld een pronkstuk in je collectie.

Verkrijgbaar bij: VisionToys
Prijs: 104,99 euro


Magische hartmok
Mario-spelers weten dat één hartje van cruciaal belang kan zijn. Dokters weten dat het drinken van water bevorderlijk is voor een mensenleven. Deze hartmok maakt deze beide dingen mooi duidelijk. Vul hem de hele dag door met water (of een andere vloeistof) en zie hoe het hartje zich vult. Is je mok leeg? Vul hem dan snel weer bij, want geen enkele gamer wil zonder hartje komen te zitten.

Verkrijgbaar bij: ThinkGeek
Prijs exclusief verzendkosten: 11,99 dollar

  1.   
    Fox's avatar

    Die bekker zou ik op zich nog wel willen hebben.

  2.   
    SN0WIE's avatar

    Ik vind dat beeldje niet eens zo mooi… 😳

  3.   
    ronineter's avatar

    Voor exclusieve game mechardise ga ik gewoon voor shapeways. 8)